Donald se odrekao seksa da bi se bolje spremio za Krasnodar!

Zamenik kapitena crveno-belih spreman je na žrtvu da bi u revenšu Zvezda slavila protiv Rusa i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope posle 10 godina

  • 17

Sve je u Crvenoj zvezdi podređeno utakmici protiv Krasnodara koja je na programu u četvrtak od 21.00 na Marakani, a koja će dati odgovor na to da li će se Zvezda posle punih deset godina ponovo naći u grupnoj fazi Lige Evrope.

>>> Ristić se povredio, ne igra protiv Zvezde?

Igrači su takođe maksimalno fokusirani da se pripreme za revanš duel i da nadoknade poraz od 3:2 u Rusiji. Najradikalniji potez preduzeo je Mičel Donald, koji je svojoj supruzi rekao da do četvrtka neće imati seks, kako bi se što bolje spremio za duel protiv Krasnodara.

>>> Donaldova prelepa žena se skinula u kupaći i pokazala da je ponovo u formi posle trudnoće (FOTO)

- Do četvrtka i revanša želim da budem fokusiran isključivo na meč. Razgovarao sam sa suprugom i rekao joj da ne želim da pričam o bilo čemu osim o utakmici. Nem askesa do tad. kad se utakmica završi ponovo ću da budem najbolji otac i muž - rekao je Donald za Žurnal.

Donald je na utakmici protiv Sparte nosio kapitensku traku, dok je u Rusiji tu čast imao Dušan Anđelković. Ipak, ukoliko se Milan Rodić oporavi do četvrtka, najverovatnije će kapitenska traka ponovo oko ruke Zvezdinog Holanđanina.

Da li će mu ovaj specifičan vid pripreme pomoći da pruži bolju partiju, saznaćemo u četvrtak od 21.00.

Pogledajte i neke od fotografija njegove supruge Ezre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA