Preokret u Jovičićevom opravku: Vraća na teren ranije nego što su svi očekivali!

Zvezdin zadnji vezni 1. septembra skida gips, a očekuje se da mesec dana nakon toga već bude na raspolaganju Vladanu Milojeviću

  • 2

Foto: crvenazvezdafk

Branko Jovičić je pre nekoliko dana operisan posle povrede koju je zaradio u duelu protiv Čukaričkog pre nekoliko nedelja, a po dolasku u Beograd iz Katara, gde je obavljena operacija, napravljen je i program oporavka.

Za oporavak Jovičića će biti zadužen Mihajlo Bata Radulović, jedan od kondicionih trenera u stručnom štabu Zvezde, kome je opravak igrača od teških povreda jedna specijalnosti. Uspešno je vratio više stotina fudbalera koji su doživeli teške povrede, a optimista je i kada je u pitanju oporavak Jovičića.

Iako su prve prognoze bile prilično negativne, pominjalo se da je Jovičić izgubljen, dok su pozitivnije prognoze glasile da bi na teren mogao da se vrati krajem oktobra ili početkom novembra.

Ipak, Bata Radulović veruje da će to vreme biti znatno kraće i da će Jovičić na teren brže nego što se prvobitno očekivalo.

- Ako su dvojica, u našem slučaju trener i igrač iste osobe po trenažnom karakteru, žutu zemlju pretvaramo u zlato. Ako budemo svako za sebe, i žuto zlato ćemo pretvoriti u prah. U našem slučaju obojica žutu zemlju pretvaramo u zlato. Očekujem ekspresni oporavak - poručio je Bata Radulović na Instagramu, uz njihovu zajedničku fotografiju iz teretane.

 

A post shared by Bata Radulovic (@bataradulovic) on

 

On je za Telegraf otkrio i datum kada očekuje potpuni oporavak Jovićića i povratak u pun trenažni proces.

- On skida gips 1. septembra, i nakon toga idemo udarno. Potpuni oporavak planiramo početkom oktobra. Imao sam nekoliko istih slučajeva za ovakav oporavak, tako da će to biti rutinski - uveren je Bata Radulović, iako su prve prognoze bile da će Jovičić propustiti i veći deo oktobra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    22. avgust 2017 | 19:15

    Pit-bul.. ae vracaj se sto pre xvalis nam mnogoo..da si bio u sastavu Ristic nebi ni uspeo da sunte ovako...

  • Srbin

    22. avgust 2017 | 20:20

    Stare metode, Bata je kralj, srce Crvene Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA