≫ 

ŠOK! Krasnodar ne želi da igra na Marakani! Rusi traže hitnu reakciju UEFA!

Zvezdin rival traži hitnu reakciju Evropske kuše fudbala zbog stanja terena crveno-belih

Odigravanje utakmice između Zvezde i Krasnodara dovedeno je u pitanje, jer se ruska ekipa žalila kod UEFA zbog stanja terena na Marakani, prenosi Žurnal.

>>> Krasnodar žestoko oslabljen dolazi na Marakanu: Mnogi navijači Zvezde su odahnuli zbog ove informacije!

Rusi su tražili hitnu reakciju UEFA uz konstataciju da Krasnodar ne želi da igra na terenu kakav je Zvezdin. Evropskoj kući fudbala ruke su trenutno vezane jer u okruženju izuzev stadiona Partizana i Vojvodine u Novom Sadu, ne postoji treći koji ispunjava uslove UEFA.

Da ne govorimo o tome da bi to izazvalo haos u organizaciji, jer je Zvezda faktički rasprodala ceo stadion, pa ne bi bilo ni mesta za sve koji su kupili kartu.

Teren Crvene zvezde zaista jeste u lošem stanju, što se videlo i na poslednjoj utakmici na Marakani protiv Čukaričkog, a Zvezda je najavila i da će promeniti podlogu odmah nakon utakmica sa Krasnodarom i Partizanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    23. avgust 2017 | 05:38

    Braća Rusi . Nisam Zvezdaš , a ni grobar pa bih objektivno i realno obavestio te balavce iz Krasnodara, koji nastadoše vantelesnom oplodnjom pre devet godina, da nije njihovo da odlučuju o ispravnosti terena i ostalih uslova za igru. Njihovo je da dođu iz svoje jazbine i i dokotrljaju se do terena, a sudija će uraditi svoju procenu regularnosti igrališta . Možda su hteli crveni tepih ? Niski su to udarci od braće, a kada imaš takve prijatelje, neprijatelj ti nije ni potreban.

  • Czv

    23. avgust 2017 | 08:54

    Nemora da igraju,sluzbeno 3-0 i cao

  • Steta

    23. avgust 2017 | 01:15

    Pa Pecurkana nije videla Evropu nikad, sta vam je to cudno..A izgleda da nece ni ove sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA