Poznato je ko sudi večiti derbi u nedelju: Mažić neće biti na Marakani, ali hoće njegovi pomoćnici!

Kao i u prethodnom prvenstvenom derbiju, na centru će biti Grujić

  • 16

Danilo Grujić biće glavni arbitar 155. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana!

Zanimljivo, njemu će pomagati Dalibor Đurđević i Milovan Ristić koji su u ekipi sa Miloradom Mažićem.

Mažić će, s druge strane, suditi meč Voždovac - Mačva sa dvojicom novih mahača: Urošem Stojkovićem i Dejanom Petrovićem.

Grujić je sudio i prethodni prvenstveni večiti derbi koji je Partizan dobio rezultatom 3:1. Tada je napravio grešku što nije isključio Leonarda koji je kasnije dao gol, a upravo na to su se crveno-beli žalili.

Foto: Marko Todorović

Kao i na sporan gol Tavambe za 2:1.

- Ostala je gorčina zbog izuzetno pristrasnog suđenja Grujića. Zvezda je mnogo veliki klub na ovim prostorima da bi se smelo dozvoliti onakvo suđenje na Marakani. Mi samo tražimo fer suđenje, 50:50 odsto. Ne ni 51:49 u našu korist, samo 50:50. A Grujić je dao sebi za pravo da ne svira i faul Tavambe nad Manojlovićem. Da se to desilo na 10 metara ne bi bio faul, ali vrlo dobro znate da je golman u petercu zaštićen kao beli medved. Zato i postoji peterac - rekao je Zvezdan Terzić posle tog derbija

Grujić je sudio i 141. večiti derbi u kom je Partizan slavio na Marakani rezultatom 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    23. avgust 2017 | 13:55

    Значи он је најбољи у одсуству Мажића. sudija Danilo Grujić nije dosudio faul za Zvezdu u 50. minutu kada je Leonardo, kako smatraju, udario Abrahama Frimponga i za to prošao nekažnjeno. Da mu je sudija Grujić pokazao samo žuti karton, to bi Brazilcu bila druga opomena i automatski i isključenje. Čudi da Grujić nije sankcionisao ovo kao prekršaj za karton. Ovo se desilo u 48. minutu posle izjednačujućeg gola Zvezde: U 73. minutu došlo je do manjih incidenata na terenu. U klinču su bili Bogdan Planić i Leonardo. - Udario mi je šamar! Prošao je pored mene i udario mi šamar, i to sudija Grujić nije video, tako bar on kaže! Mada mi nije jasno kako nije video kad sam ja imao loptu u nogama, prvo me je udario sa leđa, pa kad sam šutnuo loptu onda mi je opalio i šamar. Bio je to čist crveni karton. За кога најбољи?

  • Bonvivan

    23. avgust 2017 | 13:27

    Zvezda traži 50:50% suðenje?!????!!!? Dali je moguće!!!!!!!!!!!

  • Šestić

    23. avgust 2017 | 13:16

    Namestio Kokeza grobarima sudije ali dzabe vam pobedjujemo 2:0 Radonjic i Boaći daju golove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA