≫ 

TERZIĆ: Prezadovoljan sam grupom u LE, protiv Partizana smo videli nešto što se u istoriji derbija nije desilo!

Generalni direktor crveno-belih imao brifing sa novinarima

  • 21

Prethodni put kada se sastao sa novinarima, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je ubeđen da će crveno-beli ući u grupnu fazu Lige Evrope.

I bio je u pravu, te otuda ne čudi osmeh i zadovoljstvo na njegovom licu prilikom novog sastanka sa ''sedmom silom.''

- Ono što smo obećali to smo i ispunili. Ostvarili smo san i posle 10 godina smo ušli u LE. Krenuli smo postepeno i zatim pokazali da smo za osam utakmica napravili tim koji i u LE može sa svakim da se sudari. S pravom očekujem da dočekamo proleće u Evropi - rekao je Terzić i nastavio:

>>>Zvezda od ulaska u LE dobila 3.25 miliona, ali će klubu ostati samo 500.000!

>>>Zvezda odbila osam miliona! Terzić: Čuvamo tim, biće muke, ali stisnućemo se!

>>>MATIĆ ZA TELEGRAF: O prvim danima u Junajtedu, želji da karijeru završi u Zvezdi i ''podvlačenju crte'' na kraju kvalifikacija (FOTO)

Prezadovoljan sam grupom u kojoj ćemo igrati. Počinjemo da ličimo na Zvezdu od pre 25 godina. Uspeli smo da dovedemo Arsenal i Keln na Marakanu i moramo da budemo presrećni zbog toga. Uz ovakvu podršku navijača i spremom tima, Zvezda može da pobedi i BATE i Keln. Sigurno ni Arsenalu neće biti lako, iako su oni neka druga dimenzija. Dolaze iz lige koja je galaksijama daleko od naše lige. Moraće dobro da se pomuče da nas pobede na Marakani.

Terzić je već poručio da odlazaka neće biti, ali se osvrnuo i na eventualne dolaske.

Foto: Telegraf

- U ovom trenutku nam niko od pojačanja ne treba. Mnogo igrača nam se nudi, čak i oni koji nisu hteli u junu i julu da dođu. Uprkos tome što nas očekuje veliki broj mečeva, imamo tim za sve. Biće tu i odloženih utakmica.

- Biće odložena utakmica sa Spartakom 13. septembra, jer 14. igramo sa BATE Borisovom. Postoji opcija da tu, ali i onu sa Borcem, igramo u terminu kup takmičenja. A Kup kada se reprezentacija bude okupljala.

Kada smo kod reprezentacije...

Bilo bi lepo da i reprezentacija obezbedi plasman na SP i kruniše ovu sjajnu jesen srpskog fudbala. Verujem da ćemo se i iz Irske vratiti sa tri boda, jer Srbija ima veliki kvalitet. Sve su to dobri momci koji znaju da igraju fudbal - jasan je bio Terzić.

Osvruno se Terzić i na večiti derbi odigran u nedelju.

Foto: Marko Jovanović

Zvezda je dominirala svih 90 minuta. Pokazali smo da smo kvalitetniji tim. Ispromašivali smo se i to je sve bila posledica umora, pada koncentracije, lošeg terena. Nikada u istoriji se nije dogodilo da jedan golman bude neocenjen, a drugi igrač utakmice.

- Žao mi je, jer bi pobeda nad Partizanom bila ''šlag na tortu.'' žao mi je, jer Zvezda je za ova dva meseca uradila više nego u ovih prethodnih 10 godina.

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    29. avgust 2017 | 14:32

    Добри су били момци прво пол.кад смо их разнизали, али их је стигао умор. Није исто победити Краснодар кога је једна Селта једва избацила, и Видеотон кога би можда победила и наша женска екипа, иначе шампионке. Сем што су имали лакшег, много пута лакшег противника, били одморнији, опет ни један једини шут нису упутили. Разна падања и фолирања се не рачунају, јер су требали играти фудбал, а не глумити плачљиве балерине.

  • Vuk gorski

    29. avgust 2017 | 14:15

    Sta je sa penalima Nikolicima,Vujovicima,Glodjovicima, Grujicima itd

  • Taba.

    29. avgust 2017 | 14:11

    Nisi pobedio...imao si ih...oni su bili ocajni a mi malo bolji...sa dve sanse!!!!...nemoj tu demagogiju molim te...meni se cini da je ova utakmica dogovorena...da ne bude tenzija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA