≫ 

Voditeljka Zvezdašica pitala predsednika Partizana da li dovode Krkića i Markovića: Svi su se smejali posle Vučelićevog odgovora (VIDEO)

Milorad Vučelić je gostovao u jutarnjem programu TV Pink gde je pričao o aktivnostima crno-belih

  • 10

Predsednik Partizana Milorad Vučelić gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink, gde je pričao o završnici prelaznog roka u Humskoj i otkrio je kakve su šanse da dođu dva najzvučnija imena koja su se pojavila u opticaju - Bojan Krkić i Lazar Marković.

On je istakao i da ne zna detalje transfera Nemanje Antonova, koji je bio želja sportskog direktora.

>>> Ovo su Partizanove dve opcije za napadača posle odlaska Đurđevića (VIDEO)

- Ne znam tačno detalje, time se bavi Miloš Vazura, brine o tome. Antonov je bio želja sportskog direktora Ivice Ilieva.

Nakon toga ga je novinarka Dea Đurđević, koja ne krije da je navijačica Zvezde, pitala da li je tačno da dolaze Bojan Krkić i Lazar Marković.

- Postojale su mogućnosti, ali to je ipak nešto što je blago rešeno, vrlo neizvesno. Mi bisno naravno voleli, kao što bismo voleli da dođu Nejmar i Mesi - rekao je Vučelić, što je izazvalo osmehe svih u studiju, a zatim nastavio.

Foto: Guliver/Aleksandar Dimitrijevic/EuroFootball/Getty Images

- Dođe nekad trenutak kod tih velikih igrača kada im je potrebno da se vrate, da uzmu takav neki predah da dobiju podsticaj. Evo Đurđević se vratio, pa je sada otišao u Olimpijakos. Tošić se isto vratio. To su sve i igrači koji su bili internacionalci, dugo su igrali u Evropi, pa se posle vratili u Partizan.

Prokomentarisao je i Večiti derbi, istakao je da je rezultat bio pravičan, ali da nije zadovoljan posetom.

- Derbi je završen nekim rezultatom koji je pravičan, mirna Srbija posle toga. Žao mi je što nije bilo prepuno publikom. Stavio bih primedbu na to. Ne postoji jedan jedini razlog da stadion ne bude pun, jer je Beograd jedini grad na kontinentu koji ima dva kluba u evropskim takmičenjima - zaključio je Vučelić.

Pogledajte njegovo gostovanje, dok je deo kada odgovara na pitanje o Markoviću i Krkiću na 1.17:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    30. avgust 2017 | 12:12

    Iritantna kompleksačica.

  • neutral

    30. avgust 2017 | 12:39

    Beograd jedini grad na kntinentu koji ima dva prdatavnika u evropi ahahahahahahahahaah

  • The Dziber

    30. avgust 2017 | 12:16

    Djurdjevic veliki igrac...hmmm...nije da ga potcenjujem...al dal neko zna gde je taj igrao pre Partizana...ja se ne secam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA