≫ 

Fantomka Delija i emotivna izjava Ožegovića o Zvezdi od pre samo mesec dana: Hoće li Grobari preći preko ovoga? (FOTO)

Sada već bivši fudbaler Čukaričkog nije krio koliko voli Zvezdu

  • 23
Ognjen Ožegović Foto: Instagram.com/ognjen_51

Navijači Partizana su već izrazili revolt zbog dolaska Ognjena Ožegovića, koji ni u Vojvodini nije krio koliko voli Crvenu zvezdu.

Sada će na to morati ipak da zaboravi, ali je pitanje hoće li navijači kluba iz Humske preći preko svega što je isticao. Tako je sada ponovo isplivala fotografija Ožegovića koji je u Zvezdinoj fantomki slavio Božić,

Tu fotografiju je Ožegović obrisao sa Instagrama, a pozirao je uz sekiru, badnjak i rakiju.

>>>ZVEZDA GA NIJE HTELA, A MI ĆEMO TEK ZARADITI OD NJEGA: Pantić se emotivno oprostio od Đurđevića i otkrio detalje ugovora!

>>>JOKIĆ NAS ISPALIO, KONJIČKE TRKE SAMO PRATI: Izašla nova parodična himna za košarkaše! (VIDEO)

>>>Partizan promoviše Ožegovića, Grobari besni!

- Ne gubi veru, ne gubi nadu, teži ka sreći, ne ka padu. U srcu voli i spominji Boga, neka te čuva i bližnjega tvoga. Podigni glavu, ispruži dlan, srećan ti Badnji dan - napisao je tada, a pre samo mesec dana je dao veoma emotivan intervju u kom je apostrofirao Zvezdu kao najvažniju tačku. I to u priči o snovima.

- Možda sam u početku sve zamišljao malo drugačije, ali mnogo snova mi se već ostvarilo. Da zaigram za reprezentaciju Srbije na tri Evropska prvenstva. Bez obzira što je reč o mlađim kategorijama. Da zaigram na Marakani pred Delijama. Naredni san je da osvojim titulu sa Zvezdom i da se radujem ispod severa. To su sve realni snovi, onaj teži je da zaigram u Premijer ligi - rekao je Ožegović u intervjuu za Mondo, a onda se vratio na kritične momente na Marakani.

- Šta nije štimalo u Zvezdi? Mnogo toga, ali bi Vam moja verzija priče zauzela ogroman prostor na sajtu. Čudna politika kluba. Svi su bili preči od Zvezdine dece. Forsirali su igrače iz Gane i Ugande, umesto da nama daju šansu. Da sam tada zaigrao u prvom timu, sada bih bio kapiten jer ja nikada ne bih ni odlazio iz Crvene zvezde".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. avgust 2017 | 13:23

    Da li je realno da su Iliev i ostali iz uprave uopse i hteli da dovedu zvezdasa...kako prave selekciju?! Pa valjda prvo mora da bude covek, prodao je sebe i svoje snove, prodace sutra i nas. Isto mislim i za Stojketa, nije bitno kog je kvaliteta, glava im je polu prazna! Nama trebaju grobari a ne ovi sto ce se tako predstavljati.

  • Aleksandar

    31. avgust 2017 | 16:04

    Gutali ste vi i Milka Djurovskog i Vladimira Stojkovica , progutacete i ovo... ! I oni su gnjide od ljudi , Milko sada javno izjavljuje kako je uvek bio zvezdas , Stojkovic seta sina u zvezdinom dresu , a njihovim koracima ce i ovaj ! Partizaneee plati meee !!!

  • Meda

    31. avgust 2017 | 13:27

    Bomba je prelazak Dzajica u upravu Partizana ha,ha Zvezdina filijala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA