≫ 

Ožegović 2 dana nije izlazio iz kuće zbog Grobara: Objasnio je i zašto je vređao Partizan i nazivao ih ''Glodarima'' (FOTO)

Novi napadač crno-belih kaže da mu je teško pao transparent koji su na njegov račun istakli najvatreniji navijači kluba iz Humske

  • 61
Foto: partizan.rs

Mnogo bure izazvao je transfer Ognjena Ožegovića u Partizan u poslednjem danu prelaznog roka. Sportski direktor crno-belih najavljivao je ''bombu nad bombama'', a ovaj transfer je zaista tako i odjeknuo, iako su mnogi očekivali zvučnije ime u Humskoj.

Dolazak bivšeg igrača Zvezde nije prošao blagonaklono kod najvatrenijih pristalica Partizana, koji su na prijateljskoj utakmici, na kojoj je igrao i Ožegović, stavili transparent u kome su mu poručili da ga neće prihvatiti.

>>> Grobari izdali zvanično saopštenje zbog Ožegovića: Nekoga ko je vređao naš klub nikada nećemo zavoleti! (FOTO)

>>> Ožegović otkrio kako je izgledao njegov početak u Partizanu 2007. i odgovorio Grobarima na saopštenje!

Ožegović je u razgovoru za Novosti rekao da mu je to jako teško palo, i da dva dana nije izlazio iz kuće zbog toga.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Dok sam bio na terenu, u prvom poluvremenu, taj transparent nije ni bio postavljen. Tek posle, kada sam se vratio kući, u medijima sam video tu poruku. Bip sam šokiran, naravno da mi je mnogo teško. Dva dana nisam izlazio iz kuće. Ipak, ni tada, kao ni sada, nikada mi nije palo na pamet da padnem ili da odustanem. Naprotiv, imam još veću volju da se dokažem - rekao je Ožegović.

On je objasnio i zašto je pisao neke uvredljive poruke na račun Partizana u prošlosti, gde ih je nazivao ''glodarima'' na društvenim mrežama.

- Te poruke su bile moje ludosti za koje ne bih da se pravdam. pregurao sam i istrepeo prve reakcije i sada se maksimalno okrećem fudbalu i mom mom dečačkom snu, da se dokažem u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    6. septembar 2017 | 10:27

    Opusteno momak,govore ti oni koji medju sobom imaju navijace sa Severa.Glavni sud ti je sta ti bude rekao Partizanov Istok i Zapad!!!

  • Sasa Sabac

    6. septembar 2017 | 10:57

    Sad je nas i dobro nam dosao !!!

  • Vuk

    6. septembar 2017 | 11:13

    Koji vam je vrag? Ne ubijajte momka recima,pustite ga da igra i radi svoj posao kako najbolje ume

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA