Iskopali su prognozu MIlovana za plasman Srbije u Rusiju i sad mu se svi smeju: Čak je i Anđus bio iznenađen šta kaže (VIDEO)

Milovan Jovanović je posle prvog duela Srbije i Irske na Marakani, pre tačno godinu dana bio uveren da Orlovi ne idu u Rusiju

  • 17

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedila u verovatno ključnoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i sada je posle trijumfa u Dablinu pobegla prvom pratiocu Velsu na četiri, a Irskoj na pet bodova u grupi. Sada

Orlovi sada imaju dve meč lopte da overe vizu za Rusiju. Prva je 6. oktobra u Beču protiv Austrije, koja je izgubila i matematičke šanse za prolaz dalje, a druga, ukoliko već u prvoj ne obezbedimo plasman, protiv Gruzije 9. oktobra.

>>> Šta nam još tačno treba da overimo Mundijal posle 7 godina?

>>> Oglasio se Sergej Milinković Savić posle vesti da će igrati za Crnu Goru: Njegov komentar će oduševiti Srbe!

Kada se sada osvrnemo tačno godinu dana ranije, kada su počele kvalifikacije, upravo duelom protiv Irske na Marakani, gde je bilo 2:2, bilo je mnogo skeptika kada je u pitanju plasman Orlova na Mundijal.

Jedan od takvih bio je i novinar Milovan Jovanović, koji je gostujući u emisiji Dejana Anđusa posle te utakmice dao prognozu da Srbija sigurno neće videti Mundijal u Rusiji.

- Potpuno je jasno da mi u Rusiju ne idemo - počeo je svoju misao Jovanović.

- Pa što, tek je prvo kolo? - pitao je Anđus.

- Ma kakvo prvo kolo. Sa Muslinom i sa ovim igračima koji su brže-bolje završili utakmicu i otišli na splavove sa starletama, jasno je da mi nema šta da tražimo za Rusiju i da ne zaslužujemo da idemo u Rusiju - konstatovao je Jovanović.

Neki su zapamtili njegovu prognozu i sada je dele po društvenim mrežama i šale se na njegov račun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    6. septembar 2017 | 14:16

    Вратите ову двојицу на ТВ... Недостаје народу комедије

  • Deki

    6. septembar 2017 | 14:15

    Pa sta je sporno ovde!Ni meni nije jasno kako smo se kvalifikovali igramo ko zvezda pre 5godina.Ruzno i destruktivno do neba!zao mi je za svepare ali tako je!A za starlete sve tacno.

  • Ignacije

    6. septembar 2017 | 18:42

    Pišonja i žuga!😬

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA