≫ 

Srnić o objavi koja je uzdrmala Delije: Nisam se obraćao kritičarima, da čitam komentare na internetu poludeo bih (FOTO)

Krilni igrač Zvezde žali zbog propuštene šanse

  • 64

Fudbaleri Crvene zvezde ispustili su pobedu nad BATE Borisovim, bilo je 1:1 na startu Lige Evrope, za čim možda najviše žali Slavoljub Srnić.

Pri 1:0 za Zvezdu, on je propustio idealnu priliku da osigura trijumf, posle čega je bilo svakakvih komentara na društvenim mrežama.

>>>Srnić i dalje ne može da objasni kako je promašio loptu sa tri metra (VIDEO)

>>>Ivanić: Zvezda se više pitala od nas, mi imali bolje šanse (VIDEO)

>>>Zvezda propustila zicer da pobedi na Marakani: BATE kaznio neverovatan promašaj Srnića (VIDEO)

Ni Srnić nije mogao da objasni šta se zapravo dogodilo posle meča, ali je  zatim objavio i citat patrijarha Pavla.

- Pre nego što počneš suditi o meni i mom životu, obuj moje cipele i idi mojim putem! Prođi ulice, brda i doline! Oseti bol i sreću! Prođi godine kroz koje ja prolazim, padni preko svakog kamena koji se meni našao na putu! Ustani uvek ponovno i idi istim putem, kao što i ja radim! I tek mi onda možeš suditi.

 
A post shared by @slavoljub_srnic14 on

Mnogi navijači su to protumačili kao Srnićev odgovor na kritike revoltiranih pristalica kluba, što on demantuje.

- Svi su prokomentarisali da je zbog kritika, nema to veze sa kritikom, ja često stavljam ovakve citate. Šanse us sastavni deo igre, ne opterećujem se puno time, niti bi trebalo, pogotovo jer sam prethodno asistirao za gol. Promaše i Mesi i Ronaldo, to je normalno - kaže Srnić za Telegraf, uz poseban osvrt na internet kritičare.

- Iskreno, kada bih čitao komentare verovatno bih poludeo. Ne čitam ih i to me ne interesuje.

Ostaje mali žal zbog ispuštene pobede.

- Prva je utakmica u velikom takmičenju za dosta momaka, možda je malo neiskustva doprinelo remiju, Evropa to ne prašta. Imali smo nekoliko situacija da sve rešimo, ali to je fudbal. Definitivno je Arsenal favorit i dobro je što je pobedio, biće borbe za drugo mesto u grupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. septembar 2017 | 09:40

    Sramota je kritikivati ovog coveka.toliko se bori gine..ove sezone igra uzvan ocekivanja.toliko je dao na ovim prethodnim utakmicama a i sinoc namesto je gol...pa sta ako je promasio svima se desava

  • Nikola

    15. septembar 2017 | 13:04

    Ma bravo Srnicu majstore. Bravo cela ekipo. Bice mi zadovoljstvo gledati vas u evropi ove jeseni. Za igru ne brinem ona je uvek ocekivano dobra. Svaka vast momci I sve pohvale za trenera odlican posao.

  • Anonim

    15. septembar 2017 | 12:09

    Ne znam sto bi ga bolele,nismo imali bolji tim zadnjih 10+ godina,nema ograca koji ne gine na terenu i ne daje 101% od sebe..Svaka vam cast momci,pusti ove sto pre podne mrze sebe a popodne ceo svet,ti si nas dao golove kad je najvise trebalo,bravo momci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA