≫ 

Rio Ferdinand odlučio da postane bokser i odmah ga isprozivali: Hoće li Vidić da prima udarce u ringu umesto tebe? (FOTO)

Fudbaler koji je proveo 12 uspešnih godina na Old Traforda otvara novo poglavlje u karijeri

  • 0

Bivši igrač Mančester junajteda, Rio Ferdinand odlučio je da se oproba u bokserskom ringu. Ferdinand je prihvatio ponudu kompanije "Betfair" i naći će se na turniru pod nazivom "Defender to Contender chalange".

Nekadašnji štoper reprezentacije Engleske već duže vreme se priprema, a "pod svoje" ga je uzeo bivši svetski šampion u srednje-teškoj kategoriji u WBC verziji, Riči Vudhol.

- Kada mi je "Betfair" prišao sa ovom ponudom video sam to kao šansu da se dokažem u novom sportu. Boks je sjajan za um i telo i uvek sam imao strast prema njemu - rekao je Ferdinand.

Igrač koji je sa Junajtedom osvojio šest titula u Premijer ligi, ne želi da se njegova karijera u ringu završi posle jedne borbe, već je spreman da u narednih godinu dana odradi seriju mečeva.

Njegovu odluku o novom izazovu u novom sportu, prokomentarisao je i Riov bivši saigrač, čovek koji je nosio kapitensku traku, Geri Nevil.

Vrlo duhovito je Nevil "isprozivao" Ferdinanda uporedivši njegov izlet u boks sa igračkim danima na fudbalskom terenu.

- Hej Rio, kada budeš boksovao hoće li Vidić da uđe i da prima udarce dok nas dvojica pokrivamo "leđa"?

Ferdinandovim radom i posvećenošnju zadovoljan je Vudhol koji veruje da Rio može da odgovori izazovima profesionalnog boksa.

- On ima prirodnu snagu u desnoj ruci, izuzetno je fizički spreman i veoma željan da uči što je ohrabrujuće - rekao je Vudhol.

 
Out now!! @five_supplyA post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA