PAO NAJVEĆI DOGOVOR U ISTORIJI FUDBALA: Real zaradio 280 miliona evra!

Nije u pitanju transfer, već ugovor o sponzorstvu sa avio kompanijom Emirati, čiji će logo biti na dresu ''Kraljevskog kluba'' do 2022. godine

  • 0

Real Madrid je očajno započeo novu sezonu u Primeri i već posle 5 kola ima 7 bodova zaostatka u odnosu na Barselonu. Poslednji kiks bio je na utakmici protiv Betisa, koji je slavio na Santjago Bernabeu sa 1:0.

>>> Španija bruji o ovoj situaciji: Ronaldo uhvatio protivnika oko vrata, pa ga udario u glavu?! (VIDEO)

Za Španiju je ovo ozbiljan zaostatak, pa mnogi smatraju da je Real možda i izgubio titulu. Zato je raspoloženje u Madridu ozbiljno narušeno nakon dobrog početka sezone i demoliranja Barselone u dve utakmice Superkupa Španije.

Međutim, za povratak dobrog raspoloženja potrudili su se čelnici Kraljevskog kluba, koji su uspeli da dogovore produženje ugovora na još četiri godine sa generalnim sponzorom, avio kompanijom Emirati, čiji će se logo nalaziti na dresovima Reala do 2022. godine.

Po novom ugovoru Real će godišnje zarađivati 70 miliona evra za promovisanje najjače avio kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovo je i najveći ugovor u istoriji fudbalskih sponzorstava, pa je tako Real nadmašio Mančester junajted i Barselonu. Junajted od Ševroleta godišnje inkasira 62 miliona evra, dok Barselona od Rakutena prihoduje 55 miliona evra po sezoni.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA