≫ 

UKLETI STADION NA BANJICI: Nezapamćena situacija na meču Rad - Partizan, četiri igrača doživela istu povredu! (FOTO)

Čak četiri povrede zadnje lože viđeno pre i tokom meča Rad - Partizan

  • 7

Na stadionu Rada u nedelju uveče kao da je neko bacio kletvu na igrače Partizana i posebno na "građevinare". Desio se trenutak za rubriku verovali ili ne: čak trojica igrača Rada su se povredila u prvom poluvremenu, i sva trojica su zamenjena!

>>> ŠOK NA BANJICI: Pogledajte kako je Rad za 5 minuta postigao dva gola protiv Partizana! (VIDEO)

Najpre je Piščević, u 19. minutu, signalizirao da ne može dalje, pa je Gordan Petrić umesto njega uveo Mladenovića, ali bio je to tek početak košmara po trenera Rada.

U 25. minutu i Vico se požalio na povredu, zadnja loža je u pitanju bila, i on je morao na klupu, a mesto je ustupio Šipčiću.

Konačno, za potpunu nevericu navijača domaćeg tima, van stroja je ispao i Marko Stojanović - i njega je zabolelo u predelu zadnje lože pred sam kraj poluvremena. Petrić je umesto njega u nastavku krenuo sa Vujačićem.

Čak ni to nije bilo sve od pehova na Banjici u nedelju uveče, jer se pre "epidemije" koja je pogodila Radove fudbalere, još na zagrevanju povredio prvi golman Partizana Vladimir Stojković pa je umesto njega među stative stao Marko Jovičić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    24. septembar 2017 | 21:54

    Sve je to normalno. Oni posle utakmice puse, piju pivo i koka-kolu, jedu brzu hranu, bleje. Treninzi su im uzasno slabi, trckaraju i igraju u krugu. Niko ne zna brzo da trci, da centrira, imaju 14 kornera ne znaju gol da daju.

  • OĆE TO , KADA NE MOŽE LOPTA U GOL

    24. septembar 2017 | 21:36

    HAHAHAHA, TEŠKA NAMEŠTALJKAAA!!!

  • Miki Delija

    24. septembar 2017 | 21:46

    Kako da ne bude namešteno. Mora partizan da pobedi po svaku cenu, pa makar protivnici igrači moraju da foliraju povrede. Pozdrav za Petrica velikog grobara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA