Kineski ambasador posetio Marakanu i nagovestio moguću saradnju u budućnosti: Navijam za Zvezdu 40 godina! (VIDEO)

Li Mančang je zavoleo Zvezdu još kao student, a ljubav prema klubu je preneo i na sina

  • 15

Ambasador Narodne republike Kine Li Mančang posetio je Crvenu zvezdu, proveo prijatno vreme u razgovoru sa predsednikom Svetozarom MIjailovićem i i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, a potom obišao muzej i upoznao se sa bogatom istorijom crveno-belih.

>>> Firmaši prepevali pesmu Delija da bi isprozivali navijače Zvezde na Marakani! (VIDEO)

Gospodin Mančang, koji ne krije da je veliki navijač Zvezde, dobio je crveno-beli dres sa svojim prezimenom i monografiju o velikom Zvezdinom uspehu u Bariju 1991. godine, kao lepu uspomenu na druženje, a posebno je istakao razgovor sa Zvezdanom Terzićem, gde je nagovestio i moguću dalju saradnju sa crveno-belima, verovatno kroz neka sponzorstva sa kineskim kompanijama.

- Navijač sam Crvene zvezde gotovo pune četiri decenije, otkad sam kao student došao u Beograd i zavoleo ovaj klub još davne 1978. godine. Do danas, kad god sam u prilici, gledam svaku Zvezdinu utakmicu - rekao je kineski ambasador, a prenosi sajt crveno-belih.

Foto: Crvenazvezdafk.com

On je dodao da mnogo Kineza zna za Crvenu zvezdu i njene uspehe.

- Moj sin je navijač, mnogo voli vaš klub, kao i ja. Zato se posebno radujem što sam imao prilike da razgovaram sa predsednikom i generalnim direktorom kluba o načinima za buduću saradnju. Svakako da u oblasti fudbala Kina može mnogo da nauči od Srbije - poručio je Mančang.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA