≫ 

Milan Borjan neizvestan za Keln: Pokušao sam da treniram, oči su mi ispadale od bolova!

Prvi golman crveno-belih zbog povrede je već propustio mečeve protiv Voždovca i Vojvodine, a nije siguran da li će biti u stanju za meč u Nemačkoj

  • 1

Crvena zvezda igra protiv Kelna u četvrtak od 19 časova, a mnogi navijači crveno-belih strahuju zbog povrede prvog golmana Milana Borjana. On zbog povrede nije bio u mogućnosti da igra protiv Vojvodine, a gol crveno-belih čuvao je treći golman Nemanja Supić, jer ni Damir Kahriman nije mogao zbog povrede.

>>> Kineski ambasador posetio Marakanu i nagovestio moguću saradnju u budućnosti: Navijam za Zvezdu 40 godina! (VIDEO)

Borjan je u izjavi za Mocart Sport rekao da i dalje oseća bol i da nije siguran da li će biti spreman za Keln, što sasvim sigurno brine navijače crveno-belih i trenera Vladana Milojevića.

- Još se ništa ne zna. Pokušaćemo sve da bude u redu, ali... Baš ne znam hoću li biti spreman za meč u Kelnu. Znam da je utakmica važna. Istegao sam ligamente i tetivu kod palca. Dva puta dnevno idem na terapije. Tako se to leči. Imam i zaštitu na prstu koju skidam samo kad sam na terapijama.

- Pokušao sam da treniram dva dana pred meč sa Vojvodinom. Svaki put kada sam uhvatio loptu to nije delovalo dobro. Oči su mi ispadale od bolova - zaključio je Zvezdin golman.

Zvezda je u prvom kolu Lige Evrope remizirala sa BATE Borisovim na Marakani, dok je Keln poražen u Londonu od Arsenala sa 3:1.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • казанџија

    25. septembar 2017 | 20:26

    Све једно са њим или без у четвртак окрећемо јарчеве на ражњу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA