≫ 

Šokantan poraz Partizana od Dinama: Crno-beli vodili sa 2:0, ali ih je Ožegović ''zakopao'' (VIDEO)

Neverovatna glupost napadača Partizana omogućila je veliki preokret Dinama

Fudbaleri Partizana doživeli su neverovatan poraz u Humskoj od Dinama iz Kijeva od 3:2! Vodili su sa 2:0 na poluvremenu golovima Ožegovića i Tavambe, ali su u drugom potpuno pali u igri što su Ukrajinci iskoristili za potpuni preokret.

>>> Tavamba i Ostojić ubilački gledali Ožegovića: Neverovatna glupost za penal Dinama sledila sve igrače Partizana! (VIDEO)

Sve je počelo od neverovatne gluposti Ožegovića, koji je Dinamu poklonio penal u 54. minutu, koji je Moraeš pretvorio u gol. Ubrzo je isti igrač iskreirao izjednačenje, a zatim je u završnici postigao pobedonosni gol za tri boda Dinama, koji se izdvojio na 1. mestu grupe B.

Partizan - Dinamo 2:3

(Ožegović 34, Tavamba 42 - Moraeš 54 pen, Bajalski 68, Moraeš 84)

Stadion: Partizan Sudija: Svajn Odvar Moen (Norveška)

Partizan: Stojković, Vulićević, Ostojić, Miletić, Miletić, Everton, Radin, Janković (Jovanović 79), Suma (Pantić 75), Ožegović, Tavamba

Dinamo: Koval, Kedziora, Vida, Kadar, Pivarić, Sidorčuk, Bujalskij (Morožjuk 91), Tsigankov (Moraeš 46), Garmaš, Gonzales, Kravec (Besiedin 46)

Foto: Vladimir Milovanović

Obe ekipe su sporo počele meč, ispitivanje snaga trajalo je punih 15 minuta, kada smo mogli da gledamo pravu uspavanku. Tek u 17. minutu videli smo prvu šansu, kada je Everton posle dobrog prodora Tavambe šutirao direktno u golmana Dinama.

Kijevljani su odgovorili velikom prilikom u 24. minutu, kada je Gonzalez izašao 1 na 1 sa Stojkovićem, koji je fenomenalnom reakcijom sačuvao gol i sprečio Dinamo da povede.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Partizan je nakon toga preuzeo inicijativu, a slobodan udarac Sume kada je lopta prošla tik pored gola bila je najava dobrog perioda igre i Partizanovih golova.

Tavamba je igrao sjajno i posle njegovog sjajnog prodora i asistencije za Ožegovića rezultat na semaforu bio je 1:0. Kamerunac je faktički sve uradio lepim driblinzima sa leve strane, vratio je povratnu do Ožegovića, koji je sa pet metara samo ubacio loptu u gol.

Nastavio je Kamerunac i nakon toga sjajno da igra, a to je krunisao svojim golom u 42. minutu. Prošao je pored dva čuvara kao brzi voz, izašao pred gol Kovala i zakucao loptu u mrežu za vođstvo od 2:0.

Mogao je Partizan i do vođstva od 3:0, ali je golman Dinama spasio mrežu u samoj završnici poluvremena, kada je izbacio loptu sa gol linije.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović
Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Svi su nakon toga očekuvali da crno-beli i u drugom poluvremenu nastave sa istom igrom, ali je jedna velika greška, neshvatljiva glupost Ožegovića u 54. minutu najavila totalni raspad crno-belih.

On je kod slobodnog udarca Kijevljana visoko podigao ruku i na taj način izblokirao šut i poklonio dinamu penal, koji je Moraeš pretvorio u gol.

Nastavio je Dinamo da napada posle toga, a potpuno je dominirao Moraeš, koji je u 68. minutu asistirao za Bujalskog, na sličan način kao Tavamba Ožegoviću u 1. poluvremenu.

Gol je posle toga ponovo visio u vazduhu, ali je Stojković sjajno branio, sve do same završnice, kada nije uspeo da ukroti jedan šut sa distance, lopta se odbila pred Moraeša, koji je postigao svoj novi gol za veliki preokret.

Partizan u sledećem kolu, 19. oktobra gostuje Skenderbegu u Tirani, a ono što može da bude donekle uteha Partizanu jeste da je meč između Skenderbega i Jang Bojsa završen rezultatom 1:1, pa se nijedna ekipa nije odlepila u odnosu na crno-bele.

LIGA EVROPE:

Tabela grupe B:

Dinamo Kijev 6, Jang Bojs 2, Partizan 1, Skenderbeg 1

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrea Ch

    28. septembar 2017 | 23:06

    Ono kada srbin navija za sve druge osim tim iz njegove zemlje! Pa to je strasno!!!! Sramota! To samo kod nas u Srbiji ima

  • Crna Gora voli Parrizan

    28. septembar 2017 | 22:56

    Treba da dovedemo jos nekog reprezentativca CG, da ga vracamo u zivot. Nije vazno sto gubimo. Vazno da menadzeri zaradjuju. Sve vam...j

  • PartizanBg

    29. septembar 2017 | 00:17

    Gde je bioo Jankovic veceras? Miletic je opasno ozebao po boku, jaka je bila promaja po toj strani. Zlatni Orlic Antonov neka gricka semenke na klupi, opusteno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA