≫ 

Barsa nije dobila dozvolu da odloži meč Primere: Igra pred praznim tribinama!

Referendum u Kataloniji uticao je na to da se ne zna da li će meč na Kamp Nou uopšte da se igra, kao i na to da se meč igra bez prisustva publike

  • 13

Barselona je na nogama, pošto se na referendumu u Kataloniji glasa o nezavisnosti ove pokrajine. To je izazvalo scene totalnoh haosa na ulicama, gde je španska policija upotrebila silu ne bi li sprečila ljude da izlaze na glasanje.

>>> Koji fudbaler Barse se prvi čekirao sa glasanja na referendumu za nezavisnost Katalonije? (FOTO)

Krvave glave, nasilje, gumeni meci, helikopteri... sve to može se videti na ulicama Barselone u nedelju, a zbog svega toga čelnici istoimenog fudbalskog kluba iz ovog grada podneli su hitan zahtev za odlaganje utakmice između Barselone i Las Palmasa, koja je po programu bila planirana za 16.15.

- Barsa ne može da igra danas. Mi smo više od kluba - naveo je Agusti Benedito, jedan od članova uprave katalonskog kluba.

Pošto čelnici Primere nisu hteli da daju zeleno svetlo Barseloninom zahtevu, klub sa Kamp Noua je odlučio da jednostrano proglasi da neće igrati utakmicu! Međutim, na krjau se meč ipak igra, ali pred praznim tribinama.

Navodno su fudbaleri Barse zahtevali da se meč ipak igra, ali je odlučeno da to ipak bude bez publike.

Iz Las Palmasa su pred meč poručili da će meč igrati sa specijalnim dresom, gde će biti vezena španska zastava na grudima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    1. oktobar 2017 | 15:08

    Kazniti ih oduzimanjem bodova i cao

  • Mrkajlo

    1. oktobar 2017 | 15:45

    Da se igra pa da vidimo ako nece.....izbaciti iz Primere i tacka...Kosovo je Srbija!!!!

  • sale

    1. oktobar 2017 | 15:35

    Oduzeti bodove i to je to. Oduvek govore da politiku ne treba sa sportom mesati, pa neka se sad drze toga, makar se radilo i o Barsi. Zakon treba za sve isti biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA