≫ 

Zvezda izgubila u Kruševcu u 96. minutu: Mitrovićeva majstorija presudila crveno-belima! (VIDEO)

Sjajan meč pod Bagdalom i šokantna završnica!

  • 43

Mitrović - i kraj Zvezdine serije bez poraza!

Fantastičan meč Napretka i Zvezde završen je na najdramatičniji mogući način - pogotkom, i to kakvim, Nikole Mitrovića u 96. minutu za veliku pobedu Kruševljana nad favoritom i liderom Superlige.

>>> Ovo Kruševac još nije doživeo: Genijalan gol Mitrovića koji je slomio Zvezdu (VIDEO)

U bukvalno poslednjim trenucima meča bivši igrač Tuluza i Partizana je sa dvadesetak metara sa mnogo osećaja lobovao Milana Borjana i izazvao neviđenu euforiju na tribinama među navijačima domaćeg tima.

Napredak - Zvezda 1:0 (0:0) u 12. kolu Superlige.

Sve pohvale za oba tima na prikazanom u subotu popodne u Lazarevom gradu, odličan, otvoren fudbal spuštenih gardova, a kada je tako gledaoci mogu samo da uživaju.

Prvo poluvreme odlično, drugo još bolje, posebno završnica koja je obilovala uzbuđenjima, šansama, prilikama...

U prvom poluvremenu Zvezda je imala terensku inicijativu, kao i dve-tri solidne šanse, i jednu veliku (Pešić bio sam pred golom, ali promašio loptu), ali i Napredak se nije štedeo na polovini rivala. Alivodić i Kasalica su zadavali najviše problema odbrani crveno-belih, pa iako nije bilo direktnih udaraca u gol, Borjan je morao da bude u stanju stalne pripravnosti.

U nastavku je viđena igra koja bi zadovoljila i najprobirljivije ukuse.

Zvezda je imala više od igre, posebno je pojačala prisustvo na polovini rivala u poslednjih dvadesetak minuta, Milojević je krenuo sa Krstičićem umesto Račićem u drugom delu meča, kasnije je ubacio i Boaćija, ali je Srnić bio taj koji je bio najbliži da skrati muke Beograđana i donese im željno čekani gol.

Nije mu se dalo da pogodi gol sa nekoliko metara u 63. minutu na centaršut Radonjića iz baš dobre pozicije (glavom, lopta ide pored gola), a nedugo potom je pogodio prečku, doduše i golman Napretka Petrović je tada sjajno reagovao zakačivši loptu vrhovima prstiju.

Crveno-beli su kako se meč bližio kraju navalili na gol Napretka svim silama. Milojević je uveo i Milijaša u završnici, a negde u tom periodu Donald je zamalo postigao još jedan efektan gol, ali je i tada Petrović bio izvanredan - kao panter se bacio i paradom pokupio loptu. Konačno, u 90. minutu Milijaševa lopta prohujala je pored stative kada je "tukao" iz slobodnog udarca...

Delovalo je da Kruševljani nemaju snage za protivudar, da samo čekaju poslednji Mažićev zvižduk, ali onda je usledila kontra kroz razređenu defanzivu Zvezde i već opisan evrogol Mitrovića, za neopisivo slavlje pod Bagdalom.

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA 1:0

(Mitrović 96)

NAPREDAK: Petrović – Boranijašević, Veškovac, Miladinović, Urošević – Šljivić, Mitrović – Alivodić, Markoski (Od 57. Sekidika), Kasalica‚(Od 77. Simonović) – Vukanović (Od 90. Đerić)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Babić, Le Talek, Gobeljić – Račić (od 46. Krstičić), Donald – Srnić (Od 83. Milijaš), Rikardinjo (Od 66. Boaći), Radonjić – Pešić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    1. oktobar 2017 | 18:40

    Ne mogu cigani bez penala da pobede

  • joki

    1. oktobar 2017 | 18:43

    ne mozemo ovo dobit ako nam se ne pomogne..kako se nije pazilo da bude nas sudija..ko je pogrijesio..to treba ispitai..ne smije se ovo desavati...penal mora da se dobje u prvom..strasno kako je neko podbacio..daj sudija sviraj

  • Roki

    1. oktobar 2017 | 18:43

    Onaj pesic nema veze sa fudbalom daleko najlosiji igrac covek pojma nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA