Fudbaleri Zvezde u Sloveniji na mini pripremama!

Fudbaleri Crvene zvezde odradiće ciklus mini-priprema pred nastavak sezone.

  • 14

Reprezentativnu pauzu fudbaleri Crvene zvezde iskoristiće da se dodatno pripreme.

>>> Sada i zvanično, Zvezda objasnila zašto traži da joj Mažić više ne sudi: Sa Marakane podsetili na još dve situacije u kojima arbitar nije reagovao.

Od srede, 4. oktobra, pa do nedelje, 8. oktobra, ekipa Vladana Milojevića boraviće u Sloveniji, na dobro poznatoj destinaciji u Termama Čatež.

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da se dodatno uigraju i pripreme u mestu koje pruža odlične uslove za kvalitetan trening ali i relaksaciju.

Prvenstvena pauza za naše fudbalere trajaće nešto kraće jer će Crvena zvezda 11. oktobra odigrati svoju utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja, i to na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jašim

    2. oktobar 2017 | 18:49

    Ako bi bi se islo malo dalje unazad pronašlo bi se mnogo primera kojima je sudija Mažić pomagao Partizanu i tako se probijao na rang listi sudija. Pozdrav

  • Emko

    2. oktobar 2017 | 20:42

    Samo mogu reci na pocetku utakmice lopta udara la telek-a u Ruku i to na 1,5 daljine i to napucana lopta i Matic svira igranje rukom a u 16 igraju igraci napretka rukom Mazic nista ond kod gola ista situacija samo Kontra La telek zeli da da pas napred ka Srnicu igrac Napretka Rukom udara loptu i dobija prednost u kontri a Mazic tu ne svira igranje rukom jer je video Kontru 4 prema 2 i Zato Mazic kad god sudi zvezdi on sudi na stetu zvezde jedino ono u Derbiju onaj gol kad je Rouiz iz Gol auta bacio pas i tu smo dali gol Ali to nisu videli a da Jesu i da nije izasla on bi svirao da je lopta vani svi koji ne veruju nek pogledaju preko Youtuba i uverice se toliko Ali nemogu nam nista Bit cemo Sampioni nek puknu Zvezdaaaaa je SAMPION

  • Cure

    2. oktobar 2017 | 23:17

    Rade opet iza zgeade..sta tebe... odakle pare..pa zaradilo se mi pobedjujemo u ligi evrope za razliku od vas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA