≫ 

STIŽU SRBI, PALITE CRVENE ALARME! Austrijski mediji u strahu od naših navijača jer će u Beču imati gostujući teren (FOTO)

Očekuje se 40.000 gledalaca na Ernst Hapel stadionu, a više od pola biće pristalice naše reprezentacije poručuju u taboru domaćina

  • 26
Foto: Marko Todorović

Veliki broj srpskih navijača očekuje se na Ernst Hapel stadionu u Beču u petak od 20.45 kada se igra pretposlednja utakmica grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Austrije i Srbije.

Svesni toga su i igrači i trener Austrije, koji su dali interesantne izjave tim povodom na konferenciji pred meč.

>>> Zanimljiva izjava austrijske uzdanice kad je shvatio da će Srbija u Beču imati više navijača!

Austrija nema ni teoretske šanse da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Rusiji, dok je Srbiji ovo prva meč lopta da osigura vizu za Mundijal, i zato je veliki broj naših navijača spreman da okupira Ernst Hapel stadion u Beču.

Poznato je da u prestonici Austrije živi i veliki broj Srba, a takođe se očekuje i dolazak navijača iz Srbije, te će naše pristalice brojčano nadmašiti Austrijance, koji će faktički na svom terenu igrati kao na gostovanju.

Printskrin: oe24.at

Austrijski mediji takođe se bave ovom temom i zaključuju da će Srbi nadvladati Austrijance na tribinama, a takođe strahuju zbog toga šta će naši navijači raditi na stadionu, jer neće biti podele između tribina po sektorima.

- Razdvajanje navijača je nemoguće i navijači će biti međusobno pomešani - rekao je generalni direktor austrijskog saveza Bernard Neuhold.

On ističe da će kontrole na ulazima biti pojačane, kao i broj pripadnika policije koji će obezbeđivati utakmicu.

- U stalnom smo kontaktu sa policijom i razmatramo sve scenarije. Broj pripadnika obezbeđenja je povećan na 650, takođe su pojačane i kontrole na ulazima jer su baklje veoma popularne među navijačima sa Balkana - poručio je Neuhold.

Printskrin: krone.at

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leka

    5. oktobar 2017 | 15:41

    Treba u svakom slučaju normalno ponašanje ima nas dosta u Beču i treba ostaviti dobar utisak opet ovo je jedini grad u kom se osećamo kad kod kuće.

  • Wien

    5. oktobar 2017 | 15:50

    Nece biti nikakvih problema kao ni prije par godina...i tada nas je bilo preko 50% na stadionu i nismo bili razdvojeni...

  • момчило

    5. oktobar 2017 | 15:18

    Vec sam stigao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA