Trener Argentine otkrio zašto Mesi leti avionom samo noću!

Kada god ide na prekookeanske letove do Buenos Ajresa pred mečeve nacionalnog tima, prva zvezda Gaučosa bira noćni let

  • 2
Foto: Guliver/Robert Cianflone/Getty Images

Pred Lionelom Mesijem i Argentinom je ključna utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo, pošto dočekuju Peru na Bombonjeri u noći između četvrtka i petka od 01.30.

>>> Mesi dribla i kad padne! Leova genijalnost je dostigla novi nivo (VIDEO)

Gaučosima ''visi'' plasman na Mundijal u Rusiji, i neophodna im je pobeda kako bi pretekli upravo Peru i kako ne bi dozvolili da ih Čile pretekne na 5. mestu, koje vodi u baraž.

Trener Argentine Horhe Sampaoli pun je samopouzdanja i najavljuje agresivan napad na gol Perua od starta utakmice.

- Zamišljam agresivnu Argentinu od prvog minuta. Moj osećaj je da ćemo da napadnemo svim silama od prvog minuta. Nećemo se plašiti, želimo tim koji želi da savlada rivala! Peru će sa druge strane pokušati da ima mirne momente. Takvu utakmicu očekujem. Naš napad od starta i miran Peru - poručio je Sampaoli, koji je otkrio i zanimljiv detalj o Lionelu Mesiju o tome što uvek dolazi u Buenos Ajres noćnim letovima.

Foto: AP/Tanjug

- Leo ne može da dolazi popodne jer ne može da spava. Uvek dolazi iz Barselone uveče da bi mogao da se odmori u avionu. Dolazi rano u zoru, ali to ga ne sprečava da radi duple smene i prisutan je u svakom razgovoru i priprema se za meč na najbolji način - poručio je selektor Argentine.

Argentina je trenutno na 5. mestu južnoameričkih kvalifikacija sa 24 boda, koliko ima i Peru koji je mesto iznad. Odmah iza njih je Čile sa bodom manje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA