≫ 

Svi ovde što stojite, znate da ja volim Srbiju! Emocije kuljale iz Arnautovića, a onda je poručio: Ajde da sa Marakane odemo na SP! (VIDEO)

Srbiju je u Beču srušio upravo Srbin koji igra za Austriju, ali kako kaže, sada će biti najveći navijač našeg tima u duelu protiv Gruzije

Marko Arnautović je bio heroj Austrije u pobedi protiv Srbije u Beču, pa našem timu ostaje druga meč lopta za plasman na Mundijal u Rusiju, kada u ponedeljak dočekuje Gruziju.

Arnautović je posle meča rekao da mu je bilo teško što je srušio Srbiju čije poreklo vodi. On je rekao da je sada najveći navijač Srbije i da se nada da će Orlovi na punoj Marakani obezbedili Mundijal u Rusiji pobedom protiv Gruzije.

>>> Arnautović nije hteo da da drugi gol Srbiji? Ostaće misterija da li je ovo namerno uradio! (VIDEO)

>>> Arnautović nam dao gol, saigrač krenuo da proslavi, ali je on uradio ono što je obećao i oduševio Srbiju! (VIDEO)

- Meni nije drago. Ja sam fudbaler, profesionalac i koju god utakmicu igram igram sa 100% i da gledam da pobedim. Ništa ja nemam protiv Srbije. Svi ovde što stojite znate da ja volim Srbije. Cela familija i poreklo su mi iz Srbije. Sada ja navijam za Srbiju. Nadam se da će protiv Gruzije da pobede i da se plasiraju na Svetsko prvenstvo.

- Sada imaju utakmicu kući. Nadam se da će Marakana da bude puna i da svi stoje iza Srbije i da idemo na Svetsko - poručio je Arnautović.

Upitan kako komentariše atmosferu, Arnautović se dotakao i nekih koji su mu zviždali.

- Bilo je i nekih koji su zviždali, bili su ljuti što ne igram za Srbiju, ali rekao sam vam to hiljadu puta. To nije moja greška, to je greška ljudi koji su to napravili - konstatovao je Arnautović.

Pogledajte video:

Daljinac

(Izveštač Telegrafa iz Beča - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    6. oktobar 2017 | 23:51

    Nemas ti momce kome i za sta da se pravdas. Svako ko je tebe veceras video drugacije nema pojma o fudbalu. Ti si jedan odlican momak i pravi profesionalac. Takodje svako ko je gledao utakmicu video je da ti je tesko palo, i niko ne bi trebalo tebi da zameri za golove koje si nam dao, nego da ti skinu kapu i da se poklone do zemlje. Sta si trebao da uradis kod sansi? Da sutnes preko golmana, ili u aut!? Gresku sto te nisu zvali u repku je napravio Tole Karadzic koji je i unazadio srpski fudbal. Tebi jos jednom svaka cast na odigranoj utakmici i puno srece u West Hemu. Ti si nas, a svetski. Bravo momce.

  • Gogi

    6. oktobar 2017 | 23:33

    I pet golova da si im dao ja nemam zamerku za tvoju igru vec je to problem nasih igraca u odbrani koji neznaju gde su dosli.

  • Ibro

    6. oktobar 2017 | 23:26

    Druze nista ti nemad kome da se objasnjavas. To sto ovi nasi nisu zasluzili aplauz ti nisi kriv. Dve najbolje u karijeri i da docekas i 100 utakmica za austriju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA