Ja sam prvi loše igrao, ali nije smak sveta: Gaćinović samokritičan u Austriji (VIDEO)

Naša reprezentacija je doživela prvi poraz u kvalifikacijama

  • 23

Fudbaler Srbije Mijat Gaćinović bio je vrlo samokritičan na posle poraza Srbije od Austrije na stadionu "Ernst Hapel" u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Naša reprezentacija je doživela prvi poraz.

- Stvarno je bilo loše. Da krenem prvo od sebe, bilo je loše, realno. Ali nije sve izgubljeno, i to je najvažnije. Treba da se okrenemo utakmici sa Gruzijom, i naravno da pobedimo kod kuće i plasiramo se u Rusiju, što je primarni cilj - rekao je Gaćinović, koji nije umeo da objasni zašto je ekipa tako loše ušla u meč.

- Ne znam, treba da analiziramo u čemu je bio problem. Prvi ja sam igrao loše. Nisam bio jedini, ali krećem od sebe, nisam zadovoljan kako sam igrao. Nije smak sveta kao što se gleda kod nas svaki put kad se izgubi, kao da je neko umro. Zaslužili smo danas kritike i idemo dalje - zaključio je Mijat Gaćinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    7. oktobar 2017 | 00:42

    Momci niste lose odigrali, nego katastrofalnoooo, nije zbog poraza vec pristupa igri, dresu, reprezentaciji...borbenost, zalaganje 0. Kako Vas nije sramota zbog naroda koji je dosao da Vas gleda kako setate po terenu. Sram da Vas bude...manekencici zazluzili ste da Vam tribine budu prazne. Sada par reci: 1. Malo ozbiljnija ekipa daje nam lagano 3+ 2. Realno grupa je smesna 3. Da nije bilo Stojkovica ne bi ni bili blizu plasmana, covek nas spasio, protiv Gruzije, Velsa, itd... 4.Najveca zamerka postovanje prema narodu biste ni otisli da ih pozdravite. 5.Muslin ne zna nista!!! Srecno protiv mocne Gruzije :)

  • Joj

    7. oktobar 2017 | 00:44

    Kažeš da si loše igrao. Ne, ti uopšte nisi igrao. Ni ti, ni Mitrovići, Nastasić, Kolarov, Ivanović, Tadić....i... Sem Stojkovića i donekle Milivojevića ( zbog gola) i Matića. Bruka momci, bruka do neba!

  • Avga

    7. oktobar 2017 | 00:51

    Ajde pustite momke na miru... Jedan poraz u celim kvalifikacijama... Svaka cast momci, bolje sto se ovako desilo da protiv Gruzije bude 200% posvecenost pobedi!!! U ponedeljak gazite 3:0!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA