Pogledajte reakciju klupe Srbije nekoliko sekundi pre kraja meča: Muslin morao da smiruje igrače (VIDEO)

Igrači Srbije nisu mogli da sakriju emocije na kraju meča protiv Gruzije, gde su sa nestrpljenjem čekali poslednji sudijski zvižduk

  • 7
Slavoljub Muslin Foto: Telegraf

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo nakon što je završila kao 1. u grupi D kvalifikacija, a u odlučujućoj utakmici na Marakani je pala Gruzija (1:0). Gol odluke postigao je Aleksandar Prijović 15 minuta pre kraja, pa su nakon toga mnogi samo čekali poslednji sudijski zvižduk.

>>> Ovo je seks bomba koju je oženio Prijović: Zbog nje je bio spreman da bije jednog navijača! (FOTO)

>>> Ruski huligani se raduju dolasku Srba na Mundijal: Sa vašim ultrasima ćemo da lomimo Engleze! (VIDEO)

Zato su poslednjih nekoliko minuta na klupi Srbije bilo ispraćeno sa velikim nestrpljenjem i nervozom. U nekoliko momenata su se i neki od fudbalera približili terenu skoro do aut linije i pokušavali su da podele savete svojim saigračima kako da sačuvaju prednost do kraja.

Posebno uzbuđen bio je Dušan Tadić koji je bio aktivan kraj aut linije, pa ga je delegat morao da reaguje i da upozori selektora Muslina da primiri svoje igrače.

Zato je Muslin samo nekoliko sekundi pre poslednjeg sudijskog zvižduka morao da interveniše i da zamoli igrače da se smire i da sačekaju kraj sa manje nestrpljenja. Raširio je ruke ka njima i pokazivao im da ostanu mirni.

Tako je i bilo svega nekoliko sekundi, jer je odmah zatim cela klupa poludela kada je odsviran kraj, pa je usledilo utrčavanje na teren i slavlje sa ostalim saigračima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    11. oktobar 2017 | 06:16

    Pa velika stvar, pala je IPAK jedna Gruzija.

  • Zis

    11. oktobar 2017 | 08:40

    Kada mi Srbi shvatimo da mi vise od plasmana na neko veliko takmicenje ne mozemo e onda cemo znati da se radujemo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA