Najboljih 11 koji neće igrati na Mundijalu: Dvojicu je izbacila Srbija!

Neće biti Alabe i Bejla, ali ni Sančeza, Vidala...

  • 4

Polako dolazi vreme da se svedu računi posle završetka većeg dela kvalifikacija za Mundijal, pa je već napravljen i tim najboljih 11 koji neće otići u Rusiju.

Sportsmejl je već napravio selekciju u kojoj su i dva igrača ekipa koje je Srbija eliminisala, David Alaba iz Austrije i Geret Bejl iz Velsa.

Ako se krene od golmanske pozicije, bez dileme je da će nedostajati Jan Oblak, golman Slovenije i madridskog Atletika. Na desnoj strani u defanzivnoj liniji je Antonio Valensija iz Ekvadora i Mančester junajteda, levu stranu pokriva Alaba, a centralni štoper je Virgil Van Dijk iz Holandije i Sautemptona.

U vezi bi defanzivu pokrivali Nabi Keita (Gvineja i RB Lajpcig) i Arturo Vidal (Čile i Bajern), koji je zbog povrede propustio priliku da igra protiv Brazila u poslednjem i odlučujućem meču protiv Brazilaca (0:3).

Napred su Kristijan Pulišić (SAD/Dortmund) i Arjen Roben (Holandija/Bajern), koji se posle eliminacije oprostio od reprezentacije za koju je nastupao na tri Svetska prvenstva.

U samoj navali, bez premca su Geret Bejl (Real/Vels) i Pjer-Emerik Obamejang (Gabon/Dortmund), uz Aleksisa Sančeza koji predvodi Čile i Arsenal.

Pored pomenutih, nedostajaće Turčin Adra Turan, Crnogorac Stevan Jovetić, Ukrajinac Andrej Jarmolenko, Jermen Henrik Mkitarijan, ...

Foto: Telegraf.rs

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo je kume...mnogo je

    11. oktobar 2017 | 18:00

    Ako ovako igramo i tamo....bolje da je otišlo tih 11 nrgo 22 naših da nam samo prave sekiraciju😎

  • Srki 72

    11. oktobar 2017 | 19:39

    Mnogo je kume...mnogo je.Sve si u pravu.Sa ovakvom igrom bolje da se nepojavljuju.

  • Dodson

    12. oktobar 2017 | 12:11

    Dzeko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA