≫ 

Muslin već doneo važnu odluku za Rusiju i neće se dopasti srpskim fudbalerima

Lepšim polovinama naših reprezentativaca neće biti dozvoljeno da putuju na Svetsko prvenstvo

  • 26

Srpski fudbaleri plasirali su se na neko veliko takmičenje posle osam sušnih godina bauljanja na marginama prosečnosti.

Mondijal u Rusiji je stoga naišao kao melem na sva dosadašnja razočaranja, a bilo ih je "ne zna im se broj".

>>> Sergej se nije oglašavao posle poruke Muslina, ali je svima pokazao svoju lepoticu sa zelenim očima (FOTO)

Srećom, stigao je Muslin, sa njim i nova filozofija i neki novi momenti u svlačionici našeg tima koji su pokrenuli Ivanovića i družinu ka dobrim igrama i pobedama koji su na kraju rezultovali velikim uspehom - plasmanom u Rusiju.

Iako je do najveće smotre najboljih reprezentacija ostalo još mnogo vremena, selektor Muslin i njegovi pomoćnici su već skovali plan za Rusiju gde ne sme biti improvizacije i gde se ništa ne sme prepuštati slučaju.

Tamo će ići samo najbolji i najspremniji, a da bi i njima fokus na obaveze bio na najvišem nivou, na Mondijal će ići - bez svojih lepših polovina.

Foto: Facebook/jkdiva

>>> SVE SAME SEKS BOMBE U PRVIH 11: Ovo je startna postava žena srpskih fudbalera za Mundijal, Karleuši kapitenska traka! (FOTO)

To je već sada konačna odluka selektora Srbije.

- Neposredno pred odlazak u Rusiju igrači će imati dosta vremena da budu sa svojim porodicama, ali tamo želimo da se fokusiramo isključivo na fudbal - ne ostavlja dilemu Muslin u razgovoru za Večernje novosti.

Možda se ova odluka neće dopasti baš svim reprezentativcima koji će u tom slučaju biti duže odvojeni od svojih supruga i porodice, ali ona niti je nova, niti je neobična u svetu fudbala kada je reč o ovako velikom takmičenju.

Mnogi selektori se odlučuju na isti korak, mada ima i onih koji misle da prisustvo supruga ipak pozitivno utiče na fudbalere tokom zahtevne svakodnevice i obaveza koje nameće igranje na takmičenju kakvo je Svetsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko Kojic

    13. oktobar 2017 | 12:50

    Za meine bi Muslin bio veliki da izubaci iz tima: Ivanovica prestarao imao je veliku karijeru i nema zbog cega da vise grize,a zbog godina to i ne oze.Kolarov ista prica,Bambi ista prica,Rukavina od 50 pokusaja upadne jedan dobar centarsut,S.Mitrovic on nije igrac za 3 ligu a ne rep.Srbije,Nastasic najveca rupa,Schalke hoce da ga se resi koliko je dobar,Ljajic on ili ne moze da dobaci loptu iz kornera ili sabotira Rep.Srbije,Gudelj decko je van forme igra u Kini,Fejsa non stop povreden i nema dovoljno utakmica i umesto ovih igraca da pozove SMS,Zivkovica i druge zlatne orlove koji su osvojili svetsko prvenstvo na N.Zelandu.To bi bio pravi potez a imali bi super rep.za narednih 10 god

  • Zo

    13. oktobar 2017 | 13:57

    Svi smo mi radosni zbog plasmana na svetsko prvenstvo ali igra u protiv Austrije i prvo poluvreme protiv Gruzije ne uliva poverenje i ne uliva nadu u bolje sutra. Mogu samo da nas razuvere dobrim igrama na svetskom prvenstvu ali ...

  • G0RAN

    13. oktobar 2017 | 10:38

    Aha...Samo ne znam kako im zabraniti,da im nece uzeti pasose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA