Za Zvezdu je odigrao samo 6 minuta, a sada je najbolji strelac lige (VIDEO)

Vaskrsnuće Milana Pavkova u Radničkom iz Niša

  • 3

Sezonu je počeo sa etiketom ''promašaja Crvene zvezde'', ali je Milan Pavkov nakon 13 kola Super lige Srbije pokazao da su ga se crveno-beli možda i olako odrekli.

Sa osam golova na 12 mečeva, fudbaler Zvezde na pozajmici u Radničkom iz Niša osamostalio se na vrhu liste strelaca.

Gol koji je Pavkov postigao za 1:1 protiv Voždovca bio mu je dovoljan da pobegne Đorđu Ivanoviću iz Spartaka koji je ostao na sedam. Toliko sada ima i njegov saigrač Nikolić.

Pavkov je u Niš stigao posle 2. kola ove sezone i već u 4. je zatresao mrežu protiv Mačve. Prethodno je igrao 90 minuta protiv Zemuna, ali nije bio strelac.

Zatim je ''postio'' protiv Rada i Čukaričkog, da bi vezao dva pogotka na dva meča. Najpre u zaostalom meču 2. kola protiv Mladosti iz Lučana, a onda i protiv Radnika iz Surdulice.

Golmane Bačke i Borca nije uspeo da savlada, ali je posle gostovanja u Humskoj usledio sjajan niz - pet golova na četiri meča.

Pogodio je protiv Partizana u porazu od 3:1, bio strelac protiv javora za tri boda (1:0), dva je dao Spartaku u Subotici i u ovom poslednjem kolu protiv Voždovca.

Nema sumnje da će, ukoliko ovako nastavi, kupiti sebi povratnu kartu za Marakanu.

Podsetimo, Pavkov je za 300.000 evra početkom ove godine stigao u Ljutice Bogdana, ali je odigrao samo šest minuta protiv Novog Pazara. Najčešće nije bio ni na klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miko

    17. oktobar 2017 | 11:16

    Dzaba mu je vala, nije on za Zvezde....

  • Zccdggf

    17. oktobar 2017 | 14:36

    On nije ni za radnicki, car je sledeca stanica

  • Vlada

    17. oktobar 2017 | 22:05

    Ma nema nista od tog balvana. On je najveci promasaj u istoriji Vojvodine i Crvene Zvezde. Nema kvalitet za napadaca nesposoban je da postigne gol pa zato samo penale i sutira, u igri ga nema nigde jednostavno je antitalenat. Zali Boze uzaludno potrosenih para umesto da dovedu kvalitetnog i iskusnog napadaca poput Boacija koji je vec igrao u inostranstvu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA