Đukić i Stojković pred Partizanov meč u Tirani: Dobro smo primljeni u Albaniji, očekuje nas težak meč!

Trener i golman crno-belih ističu da je Skenderbeg tvrda ekipa, naročito na svom terenu i nadaju se da će sve proteći u najboljem redu kada je utakmica u pitanju

  • 7

Fudbaleri Partizana doputovali su u Tiranu i dan pred meč sa Skenderbegom trenirali su na terenu lokalnog kluba Dinamo.

Crno-beli će u glavnom Albanije ostati do četvrtka popodne kada će krenuti za Elbasan na utakmicu trećeg kola grupne faze Lige Evrope, koja počinje od 21.05.

Ekspediciju crno-belih na aerodromu dočekao je ambasador Srbije u Albaniji Miroljub Zarić, a od aerodroma do hotela Šeraton, u kome je smešten Partizan, primećene su brojne policijske snage sa dugim cevima.

Obezbedjenje je na najvisem nivou i domacini su preduzeli sve mere jer je UEFA utakmicu Skenderbeg-Partizan proglsila mecom visokog rizika.

Foto: Zoran Redžić
Foto: Zoran Redžić

Na konferenciji za novinare, trener crno belih Miroslav Đukić izjavio je da Partizan uvek ide na pobedu, ali da on lično ne bi bio nezadovoljan i nerešenim rezultatom.

- Očekuje nas težak meč. Skenderbeg je dobra ekipa, šampion Albanije koji naročito kod kuće igra vrlo agresivan fudbal. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu i da će utakmica biti kvalitetna. Dobro smo primljeni u Albaniji, a jedanaestorica sa jedne i druge stane pokazaće ko je bolji - rekao je Đukić.

Foto: Guliver/ Denis Doyle/Getty Images

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je da očekuje težak meč jer je Skenderbeg izbacio Dinamo iz Zagreba.

- O njihovom kvalitetu ne treba govoriti, a na nama je da odigramo najbolje sto znamo - poručio je čuvar mreže crno-belih.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strale

    18. oktobar 2017 | 19:56

    Ako igrate kao u surdulicu bice mnogo tesko i za nereseno

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    18. oktobar 2017 | 20:20

    Ови кад се виде са браћом,крене прича,дуго се нису видели,па " кахва аман брте" па дођу Вокри,Прекази,Шаља,Харадинај тимови ће заборавити на утакмицу. Нема црно белих до викенда назад. Љубав је то.

  • Robi, Husref, AV, Krcun, Komar

    19. oktobar 2017 | 09:13

    Napred Partizane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA