≫ 

Bruka londonskih medija: Sramno su ispratili dolazak bivšeg šampiona Evrope! (FOTO)

Udarne strane sportskih rubrika popunjene su ekipama koje igraju Ligu šampiona, pa je za dolazak Crvene zvezde ostalo malo prostora

  • 43

Bruka engleskih medija!!! Tako najlakše možemo opisati jutarnja izdanja vodećih listova na dan utakmice između Arsenala i Crvene zvezde!

>>> Zvezda odradila trening na Emirejtsu: Aplauzi sa tribina dočekali crveno-bele, hoće li ovih 11 napasti Arsenal? (FOTO) (VIDEO)

San, Miror, Dejli mejl, Dejli star, Gardijan...Niko od njih ni reč nije napisao o predstojećem meču na Emirejtsu. Ako ih Zvezda ne zanima, totalno je nelogično zašto barem Tobdžije nisu dobile prostora.

S druge strane, logično je da Totenhem i Mančester Siti budu udarne vesti zbog velikih pobeda koje su ostvarili u sredu veče u Ligi šampiona. Pevci su srušili Real, a Građani su slavili u Napulju.

Ali isto tako Zvezda ima više titula prvaka Evrope od tog Totenhema i Sitija zajedno, te bi kao nekadašnji velikan trebalo da dobije malo prostora.

Možda ne onoliko koliko su u Španiji dobijali krajem 80-ih godina kada su gostovali Realu (crveno-beli su bili na svakoj naslovnoj strani), ali ovakav odnos engleskih medija i prema našem klubu i prema Arsenalu je sraman.

Krenimo redom...

THE SUN

Foto: Telegraf

U današnjem ''Sanu'' možete na tri strane pročitati sve o meču Totenhem - Real, ali i rekordu Serhija Aguera ičinjenici da je postao najbolji strelac Sitija.

Takođe, tu je i članak o ovratku Nemanje Matića na Stamford Bridž tokom derbija Čelsija i Junajteda. Zanimljivo, dotakli su se Arsenala samo kroz informaciju da će se Emirejts proširtiti u naredne dve godine.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

DAILY MAIL

I ovde možete pročitati detaljnu analizu meča sa Vemblija, naravno i Aguerov rekord, ali i informacija iz Liverpula gde je domaći tim srušio Maribor.

Tu su i prateće vesti o Premijer ligi i Čempionšipu, ali ništa o Arsenalu i Zvezdi.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

DAILY MIRROR

Ali, Ali, Ali, Totenhem, Aguero, Siti...malo vesti iz Liverpula, ali i iz Lige Evrope. Ali nije Arsenal u prvom planu nego Everton.

Ovaj medij je kroz tekst da Garet Sautgejt nije zvao Džeka Vilšira u reprezentaciju pomenuo da Arsenal igra sa Zvezdom i tom prilikom su dodali postave. Po njima Zvezda će igratis a tri štopera, jer je Babić uvršten umesto Gobeljića.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

GUARDIAN

Gardijan je u svom stilu odradio odjavu za sredu, ali ne i najavu za četvrtak.

Detaljna analiza utakmica koje su Totenhem, Siti i LIverpul igrali, ali i poneko slovo o potopu koji je Čelsi doživeo u Rimu.

Za njih meč Arsenal - Zvezda kao da se ne igra.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

DAILY STAR

Uz Dejli Mejl, jedino se Star dotakao utakmice kroz informaciju da Vilšir nije na spisku za reprezentaciju.

I oni su pogrešili sa postavom uvodeći Babića u prvih 11, a to je bila i jedina informacija za meč na Emirejtsu.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    2. novembar 2017 | 12:39

    I Notingem Forest je bivsi sampion Evrope, a Englezi dobro znaju kako ste tada bili sampioni. Fals sampione niko ne prizna!

  • dule

    2. novembar 2017 | 12:37

    Nebitan mec.

  • Realno

    2. novembar 2017 | 13:09

    A sta da pisu,igraju sa petlicima,protiv detlica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA