≫ 

Pitali su Ivanovića šta misli o smeni Muslina: Dirljivim rečima se oprostio od bivšeg šefa! (VIDEO)

Kapiten Srbije se zahvalio bivšem selektoru na svemu što je uradio

  • 10

Kapiten fudbalera Srbije Branislav Ivanović upitan je šta misli o smeni  Slavoljuba Muslina na okupljanju reprezentacije.

- Mogu da kažem svoje mišljenje, ne znam šta misle ostali igrači, teško je ujediniti mišljenja.

-O Slavoljubu Muslinu ne mogu da nađem dovoljno lepih reči šta je uradio za mene i moju karijeru, ali i reprezentaciju Srbije. Što se tiče politike saveza mi smo ovde za dobro srpskog fudbala, nadamo se još boljoj igri i rezultatima - rekao je Ivanović i dodao:

Mogu samo da poželim Krstajiću puno sreće, mi smo kao igrači tu da pomognemo. Ove utakmice će poslužiti da se upoznamo sa što više različitih ekipa i stilova pre odlaska u Rusiju - dodao je Ivanović.

Pogledajte izjavu Baneta na 4 minuta sninka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    6. novembar 2017 | 16:11

    Ove reci Kokeza ti nece oprostiti

  • Sokrat

    6. novembar 2017 | 19:01

    Veliki igrac,ispade i VELIKI COVEK...

  • NS

    6. novembar 2017 | 20:15

    Generalno, Muslin je zasluzio da bude na čelu ekspedicije na mundijalu, ako je trebalo da se menja onda je to trebalo posle mundijala. Kako god, bili smo prvi u grupi, druge ne gledam jer me ne interesuju. Nama nikad niko nije valjao, najsvežiji primer je trener Zvezde, Milojevic. Na pocetku su ga svi pljuvali, a sad??? Tako je bilo i kada je Mateus preuzeo Partizan "šta će nam strani trener, imamo naše", a ono liga šampiona!!! Voleo bi da mi neko od vas velikih strucnjaka ARGUMENTOVANO dokaze zbog cega je dobro sto je Muslin sada smenjen. A doneo nam je direktan plasman kao prvi u grupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA