Bio je k... sin, uz dužno poštovanje majci! Gatuzo se najluđom izjavom oprostio od Andree Pirla (VIDEO)

Legendarni Gatuzo je ostao dosledan sebi kada je govorio o Pirlu

  • 0

Čuveni defanzivni vezista Milana Đenaro Gatuzo na najbolji mogući način je iz svog ugla opisao saradnju sa Andreom Pirlom.

Dok je Karlo Anćeloti vodio Milan, zajedno su igrali Pirlo i Gatuzo i vodili tim do najvećih uspeha, a Đenaro smatra da Andrea može da bira čime će se baviti.

>>>Psovao, urlao na sudije i kidao se: Grobari će sigurno zavoleti Ožegovića kada vide kako je pratio derbi (VIDEO)

>>>Pogledajte kako je Švajni pratio derbi: Zapevao je grobarsku pesmu, ali je pobedila ova reakcija posle poteza Zvezdinog košarkaša (VIDEO)

>>>Ne čujem se s Jokićem, ali on je ponos grada: Krajinović o tome ko je popularniji u Somboru, on ili Nikola! (VIDEO)

- Sa svojom inteligencijom, može šta želi. Kada sam video kako igra, razmišljao sam da promenim profesiju, a niko ne zna bolje od mene, ja sam sa njim počeo još od pionira u reprezentaciji Italije. Nije se radilo samo o njegovom kvalitetu, on je bio i životinja, ima je taj kvalitet jednog atletičara zbog čega je i igrao do svoje 38. godine.

Otkrio je i deo svojih razmišljanja Gatuzo tokom igre.

- Kada je bilo teško, i kada je lopta bila kod mene, samo bih je dao njemu  u stilu "uradi šta hoćeš". Bio sam siguran da smo bliski, više je on meni pomogao nego ja njemu.

- Uz dužno poštovanje prema njegovoj majci, bio je pravi k.. sin. Bio je sposoban da me izluđuje mesecima, bilo je zabavno sa Andreom. Udario sam ga više puta nego Bad Spenser Terensa Hila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA