≫ 

Konačno sam dočekao dres Srbije: Prve reči Sergeja posle debija u reprezentaciji, a onda je istakao zašto nije briljirao!

Fudbaler Lacija presrećan što je debitova za A tim u pobedi

  • 18

Mladi srpski fudbaler Sergej Milinković- Savić, nakon dugo čekanog debija u pobedi protiv Kine 2:0, izjavio je da je presrećan i dodao da je sve bilo baš onako kako je zamišljao.

- Konačno sam dočekao, a još smo i pobedili, ništa lepše. Nisam imao tremu, nikad je i nemam.

- A što se tiče igre, do sada nisam igrao sa momcima koji su počeli meč, bilo je malo teže, ali ima vremena da se uigramo i ukomponujemo - poručio je fudbaler Lacija, a prenosi sajt FSS.

>>> Dok je Sergej pevao himnu iz sve snage, još jedan igrač je, pored Ljajića, ćutao i gledao u zemlju! (VIDEO)

Strelac drugog gola Aleksandar Mitrović naveo je da se igrači jos nisu aklimatizovali na uslove u Aziji, ali da je generalno bilo dobro.

- Bilo je teško vreme, nismo se još aklimatizovali, ali mislim da je bilo dobro. Postigli smo dva gola, možda mogli i više, ali isto tako mogli smo i da primimo gol. Hvala Živkoviću na asistenciji, fenomenalno je centrirao, meni je ostalo samo da se poklonim. Ima od mene večeru - rekao je Mitrović.

Foto: ATA Images

Strelac prvog pogotka Adem Ljajić takođe je apostrofirao teško vreme.

- Bila je dobra utakmica, ali i veoma teško vreme, sparno. Pobedili smo što je najvažnije, postigli dva gola, mogli još tri ili četiri, ali nedostajalo je i malo koncentracije u završnici. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, bili smo bolji i zaslužili pobedu- , poručio je Ljajić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    10. novembar 2017 | 18:50

    Jel sad Kezman zadovoljan

  • milan

    10. novembar 2017 | 17:34

    Uvek im nesto fali, bilo jako tesko vreme, koje besmislice, sta se palite, Kinu ste pobedili, bilo koja ozbiljnija ekipa bi vam dala 3 komada bez problema. Krstajicu obraz??? Spakuj se i sam sebi plati kartu za povratak kuci

  • Objektivan sportista

    10. novembar 2017 | 17:32

    U premijer ligu Engleske mogu samo da dođu igrači koji su odigrali određeni broj utakmica za rerezentaciju svoje zemlje. Lako je zaključiti zašto se toliko uporno forsira jedan igrač i naravno da od toga ima najviše koristi menadžer, savez pa i sam igrač. Muslin nije želeo da menja stav o tome pa mu je zato uručen otkaz. Živi bili pa videli gde će taj igrač nastaviti karijeru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA