≫ 

Partizan spavao u prvom, pa "zgazio" Rad u drugom poluvremenu: Tošić dao dva gola, ali je Jankovićeva "lepotica" hit utakmice! (VIDEO)

Crno beli u izmenjenom sastavu pravo lice pokazali tek u nastavku meča i plasirali se u narednu rundu Kupa

  • 44

Fudbaleri Partizana poslednji su učesnici četvrtfinala Kupa Srbije, takmičenja čiji trofej brane.

Crno-beli su posle neubedljivog prvog dela meča sa Radom u Humskoj, u drugom odigrali daleko bolje, angažovanije i efikasnije, i pobedili 3:0.

Strelci za ekipu Miroslava Đukića bili su Zoran Tošić, dva puta, i Marko Janković čiji je gol ujedno bio i najefektniji momenat meča: lob udarac sa mnogo osećaja preko istrčalog golmana "građevinara" Dejanovića - lopta u mreži.

>>> Zvezda s rezervnim timom razbila Borac i prošla dalje: Sumnjive odluke sudije i golčina Milijaša obeležili meč u Čačku (VIDEO)

Sve što su gosti uradili uradili su u prvom delu igre, kada su pred sobom imali letargičnog protivnika kog je Đukić morao da prodrma dvostrukom izmenom u vidu Tavambe i Ilića (umesto Solomona i Đuričkovića).

Zazvečala je stativa gola crno-belih posle udarca bivšeg igrača Partizana Marinkovića sredinom prvog dela igre, i to kao da je bio alarm po Đukića da pribegne rezovima i strogoći u pauzi. Sigurno je imao i šta da kaže igračima na poluvremenu, a ovi su ga u nastavku ispoštovali i odigrali u skladu sa renomeom kluba.

Golovima Tošića prethodile su dve odlične prilike Ožegovića, a ono što on nije umeo da meterijalizuje, jeste njegov daleko iskusniji saigrač rutiniranim reakcijama pred golom Rada.

Tačku na meč stavio je rezervista Janković koji je u 79. minutu projurio kroz razređenu defanzivu "građevinara", zastao, video izletanje golmana Rada, i onda ga savršeno odmerenim lobom prebacio i "odsvirao" kraj meča u sablasno praznoj Humskoj.

Partizan - Rad 3:0

(Tošić 64, 67, Janković 79)

PARTIZAN: Jovičić - N. R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Antonov - Everton, Radin - Tošić, Đuričković (od 46. Ilić), Solomon (od 46. Tavamba) - Ožegović (od 71. Janković). Trener: Miroslav Đukić.

RAD: Dejanović - Vico, Tanasijević (od 70. Riznić), Zonjić, Volkov - Šipčić, Lukić - Mijailović (od 62. Parađina), Marinković (od 74. Ljubinković), Mladenović - Guzina.

Kup Srbije, 1/8 finala

Napredak - Radnički Pirot 7:2

Inđija - Javor 0:3

Zlatibor - Čukarički 0:1

Mladost Lučani - Proleter Novi Sad 5:1

Vojvodina - Budućnost Dobanovci 6:1

Spartak - Mačva 1:1 (penalima prošla Mačva)

Borac - Crvena zvezda 0:4

Partizan - Rad 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    15. novembar 2017 | 18:19

    Napred Partizan!

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    15. novembar 2017 | 18:16

    Ма нема проблема. Ако га и буде, ето пенала за гробаре.

  • Tanče

    15. novembar 2017 | 19:54

    Samo napred Partizan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA