Fudbaleri Zvezde u navijačkom zanosu mahali šalovima: Delije ih pozvale da pošalju poruku od velikog značaja po klub (VIDEO)

Fudbaleri se pridružili navijačima u apelu koji bi trebalo da se tiče svih onih kojima je crveno-bela boja pri srcu

  • 5

Fudbaleri Zvezde "prošetali" su se do pobede nad Borcem u osmini finala Kupa Srbije, prošli dalje, te se okreću se novim izazovima, a prvi naredni je duel sa Radom, koji će biti uvertira za ono što daleko važnije: put u Minsk na možda presudni meč Liga Evrope za plasman u nokaut fazu protiv BATE-a.

>>> Zvezda s rezervnim timom razbila Borac i prošla dalje: Sumnjive odluke sudije i golčina Milijaša obeležili meč u Čačku (VIDEO)

Zato je podrška zvezdaša sada potrebnija neko ikad ekipi Vladana Milojevića, a prizor iz Čačka, posle meča, navodi na pomisao da će je igrači i dobiti u najvažnijim izazovima koji slede.

Naime, fudbaleri Zvezde su se odmah posle meča pridružili navijačima i zajedno poslali poruku koja bi trebalo da se tiče svih kojima je crveno-bela boja pri srcu.

- Ponesi šal i pravac Marakana! 11.11 - 16h - piše u poruci Delija ispod čije tribine smo videli sliku koju ne viđamo baš tako često: fudbalere Zvezde sa razvijenim šalovima u saglasju sa najvernijim pristalicama.

Sve ovo je aluzija na akciju Fudbalskog kluba za meč sa Radom na koji svaki navijač može ući besplatno ukoliko sa sobom ponese šal.

Videćemo da li će apel kluba, igrača i najvernijih pristalica uroditi plodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA