Orlovi 32 sata putovali do Beograda: Srpski reprezentativci se vratili kući posle uspešne misije u Aziji!

Nekompletna ekspedicija našeg tima jutros je stigla u glavni grad

  • 5

Posle uspešno obavljene misije u Aziji, fudbalska reprezentacija Srbije jutros je stigla u Beograd!

Orlovi su kući doneli pobedu protiv Kine (2:0) i remi sa Južnom Korejom (1:1), odakle su i krenuli put našeg glavnog grada.

>>> Odaberite Srbiji protivnike za Svetsko prvenstvo: Želite li grupu smrti, sa Hrvatima ili najlakšu za prolaz?

A on nije bio nimalo jednostavan. Srpski reprezentativci su najpre krenuli iz Busana ka Seulu gde su čekali osam sati kako bi se ukrcali za Dohu.

Iz Dohe su leteli direktno za Beograd, a na kraju se ispostavilo da su, sve sa čekanjem, putovali 32 sata.  Logično, pojedini fudbaleri su direktno otišli u svoje klubove tako da je samo ostatak ekspedicije stigao kući.

Srbija je na ova dva meča pružila odlične partije, a da nije bilo onog sumnjivog penala verovatno bi pobedili i Koreju.

Foto: FSS.rs

Ostaće upamćeno i da je kapiten Branislav Ivanović upisao svoj 100. nastup u dresu nacionalnog tima, kao i da su protiv Koreje priliku od prvog minuta dobila čak četvorica momaka koji su na Novom Zelandu 2015. ostali omladinski prvaci sveta - Maksimović, Grujić, Živković i Sergej Milinković Savić.

Orlovi su dobili i Adema Ljajića, koji je bio dvostruki strelac, a možda i novog selektora. Prema nezvaničnim saznanjima, Mladen Krstajić je veoma blizu toga da skine prefiks vršioca dužnosti.

Mislim da imam snagu da mogu da odgovorim obavezama i odgovornosti iz razloga što sam bio tu godinu i po u stručnom štabu koji je i odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo. Nikada nisam bežao od odgovornosti, posebno kad znam šta mogu da uradim - rekao je Krstajić.

Uostalom, iz FSS su rekli da će selektor biti imenovan dok kraja godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    16. novembar 2017 | 13:16

    Bolje da Krstajic ostane nego da nam dodje tu neki nedaj boze stranac.

  • Mican

    16. novembar 2017 | 17:18

    Zasto neigramo prijateljske utakmice sa evropskim reprezentacijama nego se vecito prave turneje po dalekom istoku ili juznoj americi i tako izmaltretiraju vec izmrcvarene igrace

  • Toba

    16. novembar 2017 | 12:25

    Bice mo uz nase orlove kao i uvek.Medjutim ovo pokazuje da smo daleko od svetskog vrha.Selektor jedne drzave se bira po viziji i ciljevima.A mi ga biramo po necijoj samovolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA