≫ 

Junajted će ponovo vladati ako da 155 miliona za napadača: On i Pogba će praviti šou, jer im Matić čuva leđa!

Žoze Murinjo spreman za projekat novog Junajteda u koji mu se i te kako uklapa argentinski napadač

  • 8

Dobro su počeli novi šampionat, štaviše sjajno, ali je Mančester junajted neposredno pred odlazak na reprezentativnu pauzu ''pucao sebi u kolena'' na mečevima sa Hadersfildom i Čelsijem.

Dva poraza dovela su do toga da izabranici Žozea Murinja već osam bodova kaskaju za gradskim rivalom Mančester Sitijem.

Za to su donekle bile krive i povrede Junajtedovih fudbalera. Pre svega Pola Pogbe koji je, zahvaljujući Nemanji Matiću, imao sjajan start sezone.

Već smo pisali o tome kakav uticaj će Matić imati na Pogbinu igru, a Junajted je ''prodisao''čim se Francuz vratio u tim. Njukasl je ubedljivo pobeđen za vikend (4:1), uz povratnički gol nekadašnjeg fudbalera Juventusa.

Foto: Tanjug/Ap

Ali, da bi Žoze Murinjo uspeo da parira Građanima u prvenstvu, možda da se umeša i u borbu za trofej Lige šampiona, potrebno je da se još jedna kockica složi u mozaik.

Ta ''kockica'' bi mogao da bude Paulo Dibala! I to več u januaru. Murinjo ga strastveno želi i verovatno će ga dobiti ukoliko na račun Juventusa uplati 155 miliona evra.

Nije slučajno što su pojedini fudbalski analitičari nedavno došli do zaključka da bi Dibala i Pogba mogli zajedno poprilično da dominiraju u Junajtedu, jer iza sebe imaju Matića. Idealnog čoveka da ''takvim igračima'' čuva leđa.

Foto: AP/Tanjug

Junajtedu na ruku idu i sjajni odnosi Pogbe i Dibale ali i nedavna izjava Mine Rajole - agenta pomenute dvojice.

- Na kraju, Dibala će napustiti Juventus - rekao je Rajola u septembru.

Da li je taj kraj za Dibalu u Torinu već u januaru? Ili će projekat ''novog Junajteda'' da krene od leta? Naravno, vreme će pokazati...

Ali sa Lukakuom, Rašfordom, Marsijalom, Ibrahimovićem i Dibalom napred, kao i Pogbom i Matićem iza njih, Junajted će sasvim sigurno biti onaj stari.

U nastavku pogledajte neke od najboljih Dibalinih poteza i golova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    21. novembar 2017 | 23:12

    pa najbolje da kupi i mesija i ronalda pa da lroba onda da stigne city. smesan je svaki put potrosi milijardu i glumi nekog trenera kao!!

  • kaurin

    22. novembar 2017 | 00:01

    Ne

  • OljaK .

    22. novembar 2017 | 00:49

    Jes dobar a ima i sreću. Ko bi znao.ja mislim ne.poz iz Italije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA