≫ 

Karić dočekao Zvezdu u Belorusiji: Posle ludog urlika za crveno-bele, fudbaleri, Terzić i Džajić prasnuli u smeh (VIDEO)

Srpski biznismen ugostio je ekspediciju crveno-belih u Minsku na jednom od gradilišta njegove firme

  • 4

Crvena zvezda je stigla u Belorusiju, gde je u četvrtak od 19 časova očekuje duel 5. kola Lige Evrope protiv BATE Borisova, a eksprediciju crveno-belih ugostio je poznati srpski biznismen Bogoljub Karić, čija firma investira i gradi u ovoj zemlji.

>>> Milojević je na meč sezone poveo ovih 20 fudbalera!

On se zahvalio Zvezdi što je posetila veliko gradilište u budućem kompleksu u Minsku koji izvodi njegova firma, a na poklon je od crveno-belih dobio dres sa njegovim imenom na leđima.

Zatim je uputio poruke podrške crveno-belima pred igračima, trenerom Vladanom Milojevićem, predsednikom Svetozarom Mijailovićem, Zvezdanom Terzićem, Mitrom Mrkelom, kao i legendom kluba Draganom Džajićem.

Foto: Telegraf

- Hvala vam veliko što ste došli, što ste posetili da vidite šta mi Pećanci radimo i gradimo po svetu. Ovo je jedna od mnogih našim lokacija i projekata od 12 u različitim zemljama u kojima radimo. Mi smo jedna od 100 najvećih kompanija danas u svetu.

- Na svim poljima radimo na tome da budemo kao vi - najbolji, najsposobniji i najjači. Zato tri puta ura za našu Zvezdu - URA, URA, URA - orilo se iz grla Bogoljuba Karića, po ugledu na čuveni ruski urlik koji najviše pamtimo po vojnoj paradi u Moskvi, što je dočekano aplauzom svih prisutnih koji nisu mogli da sakriju osmeh sa lica tom prilikom.

Pogledajte kako je izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    22. novembar 2017 | 17:45

    Posto si medju 100 kompanija mogao bi i neki dolar da ulozis u Zvezdu a ne da urlices samo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA