Da je Mančester junajted igrao drugo poluvreme, Zvezda bi bila dominantna: Surova izjava Lalatovića posle poraza Čuke! (VIDEO)

Trener Čukaričkog nije bio preterano zadovoljan posle poraza na Banovom brdu

  • 21

Crvena zvezda je savladala Čukarički na Banovom brdu nakon preokreta u drugom poluvremenu, a u tome je crveno-belima pomogao i penal koji je svirao sudija Dejan Santrač u 58. minutu.

To se očigledno nije dopalo Nenadu Lalatoviću, koji je posle meča pecnuo arbitra, ali i crveno-bele reakvši da bi u takvoj situaciji čak i protiv Mančester junajteda Zvezda bila dominantnija.

- Drago mi je da je moj tim pružio otpor jednom ovako jakom timu. Da je Junajted igrao drugo poluvreme, Zvezda bi bila dominantna - rekao je Lalatović.

- Ma, šta da kažem. Imali su penal, pre toga bio je jedan takav prekršaj za nas, i tako neke stvari. Čestitam na pobedi. Šta ja tu mogu, ne mogu ja ništa.... Čestitam pre svega mojim igračima, koji su pokazali da mogu da igraju protiv ovakve Zvezde, maltene od prvog do poslednjeg minuta - rekao je Lalatović za kamere Arena sporta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROLA

    26. novembar 2017 | 17:30

    cela Srbija videla režiju sudije Santraca smo ovaj ciganski dripac video drukčije. Znam da bi on voleo da zvezda igra jao Mancester ali na njegovu žalost i sudija koji im sude to će biti kad prsne mrtav.

  • Delija

    26. novembar 2017 | 18:01

    Nosio si dres sampiona sveta,kapiten bio,Zvezda ti dala sansu da postanes trener...Lale,Lale skrati jezik!!!

  • UŠATI i mali partizai

    26. novembar 2017 | 17:32

    Sve o Crvenoj Zvezdi komentar daju oni što na fudbalski stadion nisu nikada otišli, ali da daju komentar i to najgluplji, e tu su majstoru. Marš na Drinu,ops JNA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA