≫ 

Pešić sam uništio Radnik, gol dao i Jovičić: Da li će Zvezda napasti Keln bez Boaćija? (VIDEO)

Crveno-beli nastavili sa sjanim partijama u Superligi

  • 73
Foto: crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde bez problema su savladali Radnik iz Surdulice na Marakani sa 5:0! Igrač utakmice bio je Aleksandar Pešić, koji je ostvario novi het-trik i došao do 14. gola ove sezone i izbio na čelo liste strelaca!

CRVENA ZVEZDA - RADNIK SURDULICA 5:0

(Gobeljić 10, Pešić 45, 71, 77, Jovičić 90 pen)

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Savić, Frimpong, Rodić, Račić (od 68. Jovičić), Milijaš,Milić (od 61. Donald), Srnić, Adžić (od 76. Stojković), Pešić

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Bulatović, Stanković (od 69. Zulfiji), Kermah, Radović (od 69. Podunavac), Pavlović, Gojković, Pejčić, Žakula (od 78. Mirosavljević).

Prvenac je na ovoj utakmici u crveno-belom dresu postigao Marko Gobeljić, koji je to burno proslavio trkom od 100 metara ka severnoj tribini!

A onda je na scenu stupio Pešić, koji je najpre dao svoj prvi gol u smiraj prvog poluvremena za 2:0 i time ubio svaku nadu i moral protivničkoj ekipi pred nastavak igre.

U drugom poluvremenu je postigao još dva gola, najpre u 71, a zatim u 77. minutu, a mogao je bar još jedan, kada je u 50. minutu posle sjajnih driblinga i prave bravure u kaznenom prostoru pogodio stativu.

Zvezda je posle ove pobede zadržala 6 bodova prednosti u odnosu na Partizan, koji je takođe slavio u 19. kolu.

]

Vladan Milojević je na ovoj utakmici odmarao nekolicinu standardnih igrača, među njima i prvog napadača Ričmonda Boaćija, koji se propisno ispromašivao u Belorusiji protiv BATE-a, ali i na utakmicama protiv Arsenala u Evropi, pa je pitanje da li će posle ovako dobre forme Pešića Boaći i dalje zadržati mesto startera, pre svega za meč protiv Kelna na Marakani 7. decembra, koji je odlučujući za proleće u Evropi.

Konačan rezultat u 90. minutu dao je Branko Jovičić sa bele tačke, koji je ušao u igru u završnici utakmice, što je njegov prvi meč posle oporavka od povrede koji je trajao nekoliko meseci.

Zvezda je defnitivno pokazala pred Keln da je u dobroj formi i da može da se nada dobrom rezultatu protiv Nemaca.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    29. novembar 2017 | 21:08

    Napred Partizan!!!

  • Cole

    29. novembar 2017 | 21:55

    Zvezda - keln 0-4

  • Anonim

    29. novembar 2017 | 23:43

    Ja sam znao sta su komplexi ali ovo sada spada u pretesku i jako ozbiljnu bolest.....komentar do komentara od strane franjevaca minusi i plusevi u ogromnim kolicinama od franjevaca i sve to na vestima u kojima pise da smo pobediki 5:0....?cemu se vi nadate i radujete?99% komentara posle YB su bile cestitke od svakog delije,u srbiji ce biti evropskog fudbala i sledece godine a vi ovde navijate za keln?gde vam je bre obraz?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA