≫ 

KIKS ZVEZDE PRED KELN: Bačka dva puta vodila, crveno-beli iz penala iščupali bod! (VIDEO)

Sjajna Bačka protiv Zvezde!

Fudbaleri Bačke bili su domaćini su Crvenoj zvezdi u 20. kolu Superlige, a duel je okončan rezultatom 2:2 pošto je Zvezda iz penala iščupala bod!

Tim Bačke je vezao pobedu i remi, pa je sa većom dozom samopouzdanja ušao u ovaj duel, dok je Zvezda bila prinuđena da rotira zbog fokusiranja na Keln.

Ekipa Vladana Milojevića je u poslednjih deset mečeva na evropskom i srpskom frontu zabeležila osam pobeda i dva remija, u prethodnom kolu stradao je Radnik sa 5:0.

Nije u startnoj postavi bilo standardnih Rodića i Krstičića, odmarali su jer Zvezda u četvrtak čeka Nemce, u meču koji će odrediti evropsku sudbinu crveno-belih, što je Bačka znala da iskoristi.

Dva puta je vodila Bačka, a Zvezda je bod izborila u 88. minutu iz penala, koji je iznudio Aleksandar Pešić. Sa bele tačke, hladnokrvan je bio Ričmond Boaći za 2:2.

TOK MEČA

Bilo je jasno da Zvezda najviše razmišlja o Kelnu, Bačka je bila hrabra i spremna da to kazni. Od početka je počela da stvara pritisak i vlada sredinom terena, iskorišćeno je i kombinovanje u ekipi jer su Rodića i Borjana zamenili Anđelković i Kahriman.

U prvih 20 minuta bilo je nekoliko grešaka u odbrani Zvezde, a ključna i najveća viđena je u 27. minutu. Tada je došlo do nesporazuma Stojkovića i Kahrimana, dok su oni bili u dilemi ko će preuzeti loptu, Bačka je otela i sa 30-ak metara je Ivan Đorić majstorski poslao u malu mrežu, preko dvojice igrača crveno-belih.

Prethodno je zicer Gobeljića odbranio Lučić, a zatim je malo nedostajalo da bude 2:0. Vrhunsku priliku nije iskoristio Makarić, iskosa sa desne strane bio je sam, Kahriman se dobrim postavljanjem iskupio za kiks.

Nakon toga, pred kraj poluvremena je Pešić podbacio, sa sedam metara tukao je visoko preko prečke, pa se na pauzu otišlo sa 1:0. Milojević je imao šta da kaže igračima u pauzi, Gobeljića i Anđelkovića je poslao na klupu, Jovičić i Rodić bili su novi akteri sa zadatkom da promene stanje na terenu.

Jovičić je vratio čvrstinu veznom redu, a posle jednog prekida i gužve u 16 metara, Ričmond Boaći je bio najspretniji za izjednačenje na 1:1 u 55. minutu.

Zvezda je potom preuzela inicijativu u potpunosti, ali je to delovalo jalovo. Bačka se previše povukla, naročito pošto je Srnić ispustio zicer priliku u duelu 1 na 1 sa Lučićem.

Bačka je vrebala kontru i dočekala priliku u 77. minutu, kada je Kahriman odbranio dva projektila za nekoliko sekundi, ali nije mogao da zaustavi još jedan odbitak Makarića, Bačka je tada povela sa 2:1!

Ipak, u završnici je Pešić iznudio penal, koji je Boaći realizovao hladnokrvno. Polako je krenuo i zastao, dočekavši pad Lučića za laku odluku o strani u koju će šutirati.

Nakon toga, mogao je da padne i preokret, ali je Milijaš pogodio prečku, koja je sačuvala vredan gol hrabroj ekipi Bačke.

Bačka - Crvena zvezda 2:2

(Đorić 27, Makarić 77 - Boaći 54, 87)

Bačka: Lučić, Varga, Ilić, Živković, Spremo, Balabanović, Švonja, Luković (od 92. Čeković), Makarić, Đorić, Mićić.

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Savić, Le Talek, Anđelković (od 46. Rodić), Donald, Gobeljić (od 46. Jovičić), Pešić, Srnić, Milić (od 66. Milijaš), Boaći

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hfop

    2. decembar 2017 | 15:35

    Ako budu sudili,Santrač i ostale sudije iz naselja lige Zvezda dobija Keln na penale!!!

  • Nesa PFC

    2. decembar 2017 | 15:36

    HAHHAAHHAHAHAH PENAL ZA ZVEZDU HOCEMO PENAL ....

  • Crna Gora voli Partizan

    2. decembar 2017 | 15:41

    Dobio sam pare. Singlao da ce bit penal za malu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA