≫ 

Sneg ubija fudbal po Srbiji: I meč Čukaričkog odložen za 24 sata (FOTO)

Direktor takmičenja doneo odluku da se mečevi Borca i Napretka, Rada i Radničkog, kao i onog na Banovom Brdu, prolongiraju za ponedeljak

  • 9

Većina terena superligaša je u takvom stanju da ni u normalnim okolnostima to nije najbolje mesto za igranje mečeva elitnog ranga takmičenja, a jasno je da se stvari dodatno komplikuju kada padnu kiša, sneg...

Snežno vreme koje je pogodilo Srbiju u nedelju preko noći zadalo je probleme mnogima, pa tako i klubovima od koji većina nije u stanju da predupredi niti da obezbedi uslove za odigravanje utakmice u zimskim okolnostima.

Sneg je najveći problem napravio čačanskom Borcu, teren se zabeleo preko noći, a kako je malo ostalo malo vremena do početka meča, iz kluba su obavestili kancelariju Superlige da bi najbolje bilo da se utakmica odloži.

Tako je i bilo.

- Obaveštavamo Vas da je u skladu sa članom 12. stav 2. Propozicija takmičenja Super lige Srbije, zbog izuzetno loših vremenskih uslova i nemogućnosti da se na stadionu u Čačku ukloni sneg sa terena, došlo do odlaganja utakmice 20.kola između FK Borac i FK Napredak - piše na sajtu Superlige povodom novonastale situacije.

Uz vest o odlaganju utakmice piše i da je novi termin odigravanja utakmice ponedeljak 04.12.2017. sa početkom u 13:00 časova.

U međuvremenu, odložen je i meč Rada i Radničkog iz Niša koji je trebalo da bude odigran na Banjici. I on je pomeren za ponedeljak, termin je 15 sati.

Foto: čukarički.rs
Foto: čukarički.rs

Ništa bolje nije ni na Banovom Brdu gde su Čukarički i Zemun trebalo da ''ukrste koplja''.

Meč je, takođe, pomeren za 24 sata i biće odigran u ponedeljak od 17.00 časova.

- Sneg na terenu je čistio veliki broj ljudi, ali je procenjeno da je neophodno pomeranje susreta za sutra - stoji u saopštenju Brđana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anita

    3. decembar 2017 | 13:52

    Odkud sneg u decembru

  • Dare

    3. decembar 2017 | 15:24

    Pa u cemu je problem sto je odlozeno? Bolje je sacekati dan ili dva nego igrati po snegu. U ostalom ako pratite fudbal videcete u celoj europi ima odlozenih utakmica, a vi ovde komentarisete kao da smo mi jedini koji to rade.

  • čarls bronson

    3. decembar 2017 | 13:47

    I pored visokog prvog stepena spremnosti , prvi sneg je ipak iznenadio .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA