≫ 

Zvezdin život posle Reala: Crveno-beli dočekuju Igokeu sa Efesom u mislima

Crveno beli zaboravili pobedu u Madridu i okreću se narednim izazovima

  • 9

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sezonu u ABA ligi utakmicom 10. kola regionalnog takmičenja protiv Igokee u dvorani "Aleksandar Nikolić" u ponedeljak.

Raspored i tempo, kao i važnost svakog duela ne ostavljaju previše prostora za radost ili tugu, već samo fokus na ono što sledi. Crveno beli dočekuju protivnika koji zna šta želi, koji neguje svoj stil, sa iskusnim igračima koji znaju kako se igraju važne utakmice. Toga je svestan i trener Zvezde Dušan Alimpijević.

- Nakon odlaska Rajta, brzo su angažovali novog dobrog stranca i time na još jedan način pokazali da su im ambicije da se nađu među četiri najbolje ekipe u ligi. Gaje prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan stručnjak trener Dragan Bajić, imaju u svom sastavu igrače koji godinama igraju ovu ligu i sve to ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni - poziva na mobilnost Alimpijević pred duel sa Igokeom.

>>> Ovako je Pero Antić utišao Madrid: Poslao Rejesa po burek, pa doneo Zvezdi najveću pobedu! (VIDEO)

Podvig u Madridu je došao u pravom trenutku, ali je već arhiviran. Ekipa se okreće narednim obavezama, a meč sa Igokeom bi mogao da posluži kao najava sledeće evroligaške utakmice.

- Pobeda nad Realom je već stavljena u drugi plan, jer želimo da nastavimo sa pobedama, a da napravimo najbolju uvertiru za Efes u Beogradu. Sa druge strane, ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj važnoj utakmici - rekao je trener crveno-belih.

Foto: Crvena zvezda MTS

Jedan od igrača koji je dao važan doprinos u trijumfu protiv Reala je i Nemanja Dangubić. Krilo crveno belih je pogodio dve trojke u bitnim trenucima meča, uz posvećenost odbrambenim zadacima.

Imala je Igokea u prošlosti svoje momente u Beogradu, pa Dangubić poziva na oprez.

- Očekuje nas teška utakmica sa Igokeom, vrlo iskusnom ekipom i što je najvažnije vrlo kvalitetnom. Nema opuštanja nakon Madrida jer se radi o timu koji može da kazni svakoga u ligi sa takvim pristupom! Utakmica sa Realom je već „arhivirana" i rekli smo više puta da je ABA liga naš cilj. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, a ovom prilikom želim da pozovem navijače da dođu i pruže nam podršku, jer nam je ona vrlo važna - rekao je Dangubić.

Karte za ovaj meč puštene su tokom vikenda u prodaju u poslovnicama „Eventima" po standradnim cenama kada je ABA liga u pitanju, a takođe i na dan utakmice na blagajnama hale. Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić" igra se u 21 sat.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mico!

    3. decembar 2017 | 16:39

    Ljudi da se ne lazemo , kada ulaze trojke pobedjuje zvezda , kada sut stane nista. Zvezda nema nikakvu igru ove godine, sve je sut spolja. Zvezdas sam, ali trener je....kuku majko...

  • Dejan

    3. decembar 2017 | 16:48

    Gde su pojacanja Čoviću ?? Zar ne vidis sunovrat Zvezde ... ili to sa losom namerom unistavas kk Crvena Zvezda .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA