≫ 

Procurile fotografije renovirane Marakane: Projekat je završen, ovako će uskoro izgledati stadion Zvezde! (FOTO)

Arhitektonska firma Geoinka Beograd objavila je ilustracije novog izgleda zapadne tribine stadiona crveno-belih, a radovi bi prema najavama trebalo da počnu uskoro

Crvena zvezda je započela projekat renoviranja stadiona, a neki od radova što na glavnom terenu, što oko Marakane uveliko su završeni.

Ipak, tu se rukovodstvo kluba ne zaustavlja i uveliko se priprema projekat renoviranja zapadne tribine, što iznutra i na samom stadionu, što spolja.

Sada su se pojavile i prve fotografije budućeg izgleda zapadne tribine iznutra sa napravljenom novim skaj boksom, gde će gledaoci imati mogućnost da popiju piće po izboru, da naruče jelo i imaće poseban komfor, jer će umesto stolica u tom delu biti postavljene fotelje.

Naravno, ta mesta će biti i najskuplja na celom stadionu, ali će vlasnici tih karata ili sezonskih ulaznica imati komfor sličan kao na najvećim evropskim stadionima.

Foto: Instagram.com/geoinka.beograd

Takođe, biće urađena i nova fasada sa spoljne strane tribine, gde će dominirati bela boja, ali će biti i crvene koja će potpuno promeniti izgled zapadne tribine stadiona.

Pogledajte i kako bi ona trebalo da izgleda nakon renoviranja.

Generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je rekao da je vreme da se uloži u stadion i njegovo renoviranje, jer skoro od izgranje na Marakani nije urađena ozbiljnija rekonstrukcija stadiona.

- Želimo da podignemo nivo komfora na zapadnoj tribini. Planiramo da sklonimo blok četiri i napravimo nove stolice koje liče na fotelje. Smanjićemo kapacitet za oko 30 odsto, ali podignućemo komfor, sa posebnim ulazom i toaletom - rekao je Terzić nedavno.

Čitava investicija, koja uključuje i renoviranje zapadne tribine, kao i izgradnju platoa ispred severne tribine, renoviranje i izgradnju nekoliko novih pomoćnih terena, kao i balona u kojima će moći da se održavaju treninzi tokom loših vremenskih uslova.

Sadašnji izgled stadiona Crvene zvezde; Foto: Marko Todorović

>>> Za ponos svih zvezdaša: Ovako će izgledati novi plato na prilazu našem najvećem stadionu (FOTO)

Neki od tih terena su već i napravljeni po najvišim standardima, osvetljeni reflektorima.

Ilustracije budućeg izgleda zapadne tribine Marakane objavila je arhitektonska firma Geoinka Beograd, ali je ubrzo nakon toga sklonila sve fotografije sa profila.

Printskrin: Instagram.com/Geoinka.beograd
Printskrin: Instagram.com/Geoinka.beograd

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA