≫ 

Peta, gol, asistencija, pas preko 60 metara... Sergej je toliko pokidao da je izludeo i Del Pjera! (VIDEO)

Teško da ima boljeg priznanja od reči čuvenog Del Pjera

  • 21

Sergej Milinković Savić najzaslužniji je za pobedu Lacija na teškom gostovanju Sampdoriji sa 2:1 posle drame. To nije prošlo nezapaženo!

Mnogo dobrih poteza imao je Milinković-Savić u meču protiv Sampe, u prvom poluvremenu je spojio Alberta sa golom pasom ispred svog šesnaesterca, ali je Španac bio nekonkretan i propala je prilika. Bilo je tu i laganih pasova petom za čisti centaršut, dominirao je veznim redom još jednom, a onda preuzeo stvar u svoje ruke kada je Sampa povela.

Dao je SMS gol za izjednačenje, a zatim je majstorskim pasom dvojicu igrača ostavio same ispred golmana i sve dalje je bilo lako za preokret i 2:1.

Ne prestaje Milinković Savić da oduševljava, pa je i legendarni Alesandro del Pjero potpuno oduševljen onim što je video.

- Lacio ima pobednički mentalitet, počeli su sezonu osvajanjem izalijanskog Superkupa, a to nije trivijalna stvar. Sada, iako nisu baš u formi, pobedili su Sampu na veoma teškom gostovanju. To znači da postoji nešto više pored taktike, to je duh koji odnosi prevagu - rekao je Del Pjero, a onda podsetio ko je najvažniji igrač.

- Gol Milinković-Savića je bio fantastičan. Lepota je u njegovom instinktu. Sergej je praktično nanjušio šta će se dogoditi i nije dozvolio da to dočeka nepripremljen. Pas za drugi gol je čista genijalnost. Kakav igrač!

Kad to kaže čuveni Del Pjero, nama preostaje samo da uživamo i sa velikim nestrpljenjem čekamo Mundijal!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. decembar 2017 | 10:08

    Protiv Kine i Juzne Koreje nije nista pokazao

  • Gogiix

    4. decembar 2017 | 09:02

    Dolazi jos jedan Sergej. Vintonji Sergej. Ima 15god i trenutno igra za Zvijezdu 09 iz Bn...

  • henessy

    4. decembar 2017 | 15:21

    ovaj momak ce da premasi 100 milki i ceka ga karinera u MU ili Realu.svaka cast Sergej.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA