≫ 

Neviđena brzina bivšeg igrača Partizana: Bio je daleko iza protivnika, proleteo je pored njega brzinom munje, a onda se obrukao pred golom (VIDEO)

Prava goleada viđena je u Čačku gde je Napredak vodio sa 3:1 do 80. minuta, a onda je Borac došao do izjednačenja, a mogao je i do sva tri boda

  • 2

Fudbaleri Borca i Napretka podelili su bodove u 20. kolu Superlige u meču koji je odigran dan kasnije zbog odlganja zbog snega.

Gosti iz Kruševca su vodili od 3. minuta golom Uroša Đerića, a prednost je duplirao Vukanović u 23. minutu. Mogao je Napredak da povede do poluvremena i sa 3:0, ali nije koristio velike šanse.

Nakon toga Borac je smanjio prednos golom Delića u 56. minutu, da bi Vukanović u 59. minutu ponovo dao novi gol za vođstvo od 3:1.

I posle toga su Kruševljani mogli do četvrtog gola, ali su se propisno ispromašivali, i prema nepisanom fudbalskom pravilu usledila je kazna.

Borac je preko Dupovca sa bukvalno dva preslikana gola u 80. i 85. minutu došao do preokreta, a mogao je čak i do sva tri boda, da je bivši igrač Partizana Filip Knežević u samom finišu meča iskoristio jednu kontru kada je izašao sam pred golmana Napretka.

Pokušao je da bocne loptu, ali je to traljavo uradio i golman je lagano uhvatio živu loptu, pa je na kraju  meč završen remijem. Imao je opciju i da doda saigraču koji se ubacivao sa druge strane potpuno sam, ali ga nije video ili je bio sebičan.

Pogledajte golove i najzanimljivije detalje sa utakmice:

U drugoj utakmici koja je takođe odložena za ponedeljak, Radnički iz Niša je napravio veliki preokret na Banjici. Rad je vodio sa 2:0 golovima Lutovca i i Miloševa, ali je u 66. minutu Japanac Rjota Noma smanjio rezultat, a potpuni preokret režirao je Lazar Arsić sa dva gola u razmaku od minut, u 85. i 86. minutu.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su posle preokreta na svom terenu Zemun sa 4:1. Golove za Brđane postigli su Asmir Kajević u 34. i 70. minutu, Samjuel Ovusu u 81. i Petar Jovanović u 86. minutu, a strelac jedinog pogotka za
Zemun bio je Miroslav Lečić u 13.

Čukarički je trenutno na deobi četvrtog mesta s Voždovcem, pošto sada oba tima imaju 35 bodova, a u narednom kolu gostuju Radničkom u Nišu.

Superliga, 20. kolo:

Ponedeljak:

Borac - Napredak 3:3

Rad - Radnički 2:3

Čukarički - Zemun 4:1

Nedelja:

Radnik - Mladost 3:4

Partizan - Vojvodina 1:1

Javor - Voždovac 0:3

Mačva - Spartak 1:0

Bačka - Crvena zvezda 2:2

Tabela:

Crvena zvezda 53, Partizan 47, Spartak 36, Voždovac 35, Čukarički 35, Radnički 33, Vojvodina 32, Napredak 28, Mladost 24, Radnik 22, Zemun 21, Mačva 20, Bačka 18, Borac 15, Rad 14, Javor 12.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    4. decembar 2017 | 21:23

    Aleksa Vukanović,igrač koji će imati bolju karijeru od Radonjića, Srnića (C.Zvezda), Jankovića (Partizan)...

  • aleksandaR

    4. decembar 2017 | 23:12

    Je ti to sin kad imas hrabrosti da ga poredis sa ovim igracima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA