Barsa - Bajern, PSŽ - Real, Junajted - Juventus: Ovo su potencijalni parovi 1/8 finala LŠ, čeka nas nekoliko paklenih derbija!

Branilac titule je u nezgodnoj situaciji pred žrebanje u osmini finala jer je završio kao drugi u grupi i sada ga čekaju veoma nezgodni protivnici

  • 4

Grupna faza Lige šampiona završena je u velikom stilu u goleadom na gotovo svim stadionima, a posebno surov bio je Liverpul koji je sa 7:0 razvalio Spartak iz Moskve i obezbedio 1. mesto.

Poznate su i sve ekipe koje će se 11. decembra naći na žrebu za osminu finala Lige šampiona. Očekuje nas nekoliko potencijalnih derbija, jer su kao drugi u grupi završili Real Madrid, Bajern Minhen, Juventus, Čelsi...

>>> Nestvaran potez Realovog mađioničara: Subotić skamenjen gledao kakvu je majstoriju izveo pred golom Dortmunda (VIDEO)

Gotovo je sigurno da ćemo imati nekoliko derbija osmine finala, nekoliko finala pre finala, jer s kim god iz prve faze da se ukrste to će biti derbi.

Žreb će biti poludirigovan, pošto ne mogu da se sastanu ekipe iz iste zemlje, kao i one koje su bile u istoj grupi, pa primera radi Čelsi sada može da se sastane samo sa Barselonom, Bešiktašem, PSŽ-om.

Neki od potencijalnih derbija mogli bi da budu: Barselona - Čelsi, Pari Sen Žermen - Real Madrid, Mančester junajted -Luventus, Liverpul - Bajern Minhen...

Naravno, postoje i druge kombinacije, a sve ćemo saznati 11. decembra nažrebanju

Prvi šešir: Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Roma, Barselona, Liverpul, Mančester Siti, Bešiktaš, Totenhem

Drugi šešir: Bazel, Bajern Minhen, Čelsi, Juventus, Sevilja, Šahtjor, Porto, Real Madrid

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enes np

    6. decembar 2017 | 23:34

    Ko god da padne Bajernu bice porazen, osim Reala tu bi bilo cupavo.

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    7. decembar 2017 | 00:02

    Mancester - Bajern Siti - Real A ostali kako hoce....

  • Matija Tadić

    6. decembar 2017 | 23:33

    M.Junajted - Sahtjor, Barça - Bazel, Besiktas - Juventus, Roma - Sevilja, PSZ - Čelsi , M.Siti - R.M. , Totenhem - Porto, Liverpul - Bajern

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA