≫ 

Zvezda već gleda ka Ligi šampiona: Pobedom protiv Kelna crveno-beli ušli među nosioce u kvalifikacijama! (FOTO)

Ekipa Vladana Milojevića ima trenutno ima UEFA koeficijent više nego duplo bolji u odnosu na početak kvalifikacija, koji bi u slučaju novih bodova bio i utrostručen

  • 28
Foto: Crvenazvezdafk.com

Zvezda je za jednu sezonu napravila više nego za poslednjih 10, pa čak i više sezona! Tome u prilog govori podatak da je više nego duplo popravila broj bodova na UEFA rang listi, koji posle dva boda iz pobede protiv Kelna iznosi 9.750!

>>> Delije na Kelnu dvosmislenim transparentom podržale Ratka Mladića: Da li će se protumačiti šifrovana poruka? (VIDEO)

Crveno-belima su odgovarali i rezultati sa utakmica Rozenborga i Skenderbega, koji su uoči poslednjeg kola Lige Evrope imali bolji koeficijent od Zvezde.

Jang Bojs je pobedio Skenderbeg i ostavio ih na 8.000 bodova, dok je Rozenborg remizirao sa Vardarom i došao do boda, ali ga je Zvezda pretekla zahvaljujući dva boda protiv Kelna.

Tako je Zvezda na potencijalnoj listi u kvalifikacijama za Ligu šampiona došla do mesta koje je toliko priželjkivala, a to je da bude među nosiocima u 2. kolu kvalifikacija.

Printskrin: Redstarbelgrade.rs

Sada je Zvezda prva iznad crte na toj listi, a ima velike izglede da tako i ostane i da, ukoliko osvoji titulu, naredne godine ima lakši put ka Ligi šampiona i da ne mora već od 2. kola da igra sa jakim ekipama poput Seltika, Ludogoreca, Dinama iz Zagreba...

Ono što je dodatno značajno za Zvezdu, jeste što je i na potencijalnoj listi nosilaca u kvalfikacijama za Ligu Evrope naredne sezone ušla među nosioce u poslednjem četvrtom šeširu.

Printskrin: Redstarbelgrade.rs

Zvezda može i dodatno da napreduje i da poboljša bodovni saldo na UEFA rang listi jer svaka pobeda u narednim fazama donosi dva nova boda.

Posle ovako uspešne sezone navijači Zvezde više neće morati da drhte na žrebu svakog leta. Trenutno ima odličnu situaciju, koji može samo dodatno da poboljša.

Ali, i ako se desi da Zvezdu kuglice spoje sa jačim rivalom, posle partija koje je Milojevićeva četa pokazala u Evropi ove sezone, retko ko će se od navijača  Zvezde uplašiti tog protivnika.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje igrača i navijača posle pobede nad Kelnom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    8. decembar 2017 | 12:43

    Sinoc Boaci veliko razocarenje.umesto njega i Kange dovesti dva igraca.plus jos jednog i to bi bilo to

  • NSCZ

    8. decembar 2017 | 12:14

    Ajde bre zgazi ih sve uzimaj tu LE!

  • Knez

    8. decembar 2017 | 12:32

    Kakvi nosioci kad se jos i ne zna ko ce da igra kvalifikacije. Nije mi jasno kako vec znate ko ce sve da ode u kvalifikacije oz drugih zemalja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA