Ronaldova izjava koja je uzdrmala svet: Ja sam najbolji igrač u istoriji fudbala!

Pomahnitao od samupouzdanja posle osvajanja pete "Zlatne lopte", Portugalac dao smelu izjavu za "Frans fudbal"

  • 39

Sada je zvanično: Portugalac Kristijano Ronaldo (32) najbolji je fudbaler sveta za prethodnu godinu, četvrti put u poslednjih pet godina i peti put ukupno čime se izjednačio sa Lionelom Mesijem po broju osvojenih "Zlatnih lopti" - najznačajnijeg i najprestižnijeg individualnog priznanja u fudbalu.

Zasluženo!

Ronaldo je o tome govorio za "Frans fudbal", list koji od 1956. godine tradicionalno dodeljuje nagradu u originalu zvanu "Ballon d'Or", pucao je od samopouzdanja koje je iz njega izvuklo najsmeliju izjavu koju je ikada dao o sebi i svojim kvalitetima:

- Ja sam najbolji igrač u istoriji fudbala - poručio je, jasno i glasno, najbolji strelac u istoriji Real Madrida, najbolji strelac u istoriji Lige šampiona, evropski prvak sa Portugalom i mnogo toga još naj, naj.

>>> Ronaldu napravljena treća statua: Posle one užasne iz njegovog rodnog mesta, ova je remek delo! (FOTO)

Naravno, mnogi se neće složiti sa izjavom vrsnog fudbalera, mnogima on nije ni blizu velikana koji su kroz istoriju koračali zelenim pravougaonikom, ali Ronaldu se mora odati priznanje da je u najmanju ruku rame uz rame sa svima njima.

- Ne vidim nikog ko je bolji od mene, nijedan igrač nije postigao stvari koje sam ja ostvario, a napravio sam mnogo toga što ostali nisu nikada. Ne postoji kompletniji igrač na svetu od mene i zato verujem da sam ja najbolji igrač u istoriji fudbala, u kada mi ide dobro i kada mi ide loše - poruka je superegoističnog asa Reala.

I može mu se...

Iza njega su čudesne dve godine, spektakularne: sa Realom je osvojio SVE, Primeru, dve Lige šampiona i kao krunu svega, Evropsko prvenstvo sa Portugalom.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalina

    8. decembar 2017 | 13:24

    Momak nisi ti najbolji ako ti moras da kazes.. Vec velikani fudbala i strucnjaci ako ti potvrde tu cinjenicu onda si najbolji.. A ovako samo reklama i skreces paznju na sebe..

  • nepravda

    8. decembar 2017 | 17:57

    svako ko se imalo razume u fudbal zna da je mesi mnogo bolji fudbaler i sigurno jedan od najboljih fudbalera na svetu uz pelea i maradone.ronaldo sigurno ne spada medju tri najbolja fudbalera svih vremena a kako je dobio 5 zlatnih lopti nijemi baz jasno.ne znam kako se ne stidi da pomisli a ne da kaze da je najboli fs kada postoji mesi

  • Pedja

    8. decembar 2017 | 15:50

    Gej lobi je rekao svoje, a on nije i medju prvih dvadeset a ne da je najbolji, cijela ekipa igra za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA