≫ 

Da li se Partizan oprostio od titule? Crno-beli poraženi u Kruševcu pred derbi! (VIDEO)

Crno-beli ostali bez bodova pod Bagdalom, pa Zvezda sada može da im odmakne na 9 bodova ukoliko pobedi Borac

Fudbaleri Partizana poraženi su od Napretka u Kruševcu sa 2:1! Golove za domaćina postigli su Aleksa Vukanović i Uroš Đerić, posle odličnih asistencija Boranijaševića, a sa bele tačke je poraz ublažio Marko Jevtović u 60. minutu.

Na veoma lošem terenu pod Bagdalom bolje su se snašli igrali Napretka, koji su napravili veliku uslugu Zvezdi, koja sada može pred derbi da pobegne crno-belima na 9 bodova i tako skoro reši trku u prvenstvu već na polusezoni.

NAPREDAK - PARTIZAN 2:1

(Vukanović 34, Đerić 54 - Jevtović pen 60.)

Napredak: Ni. Petrović, Simonović, Eskić, Miladinović, Sakidika, Ne.Petrović, Mitrović, Vukanović, Boranijašević, Alivodić, Đerić

Partizan: Stojković, Vulićević, N.G. Miletić, Ostojić, N.R. Miletić, Radin, Jevtović, Pantić, Tavamba, Suma, Ožegović

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Još meč pod Bagdalom nije ni počeo, ali je moglo da se vidi da nas očekuje buran meč u Kruševcu. Naime, navijači Napretka su zasuli Vladimira Stojkovića grudvama čim je došao do gola ispod njihove tribine, pa je Mažić povukao fudbalere sa terena i zapretio da će isprazniti taj deo tribina ukoliko se to nastavi.

Igralo se tek petnaestak minuta kada je meč prekinut, ponovo zbog navijača, ali ovoga puta su Grobari bili u centru pažnje. Navijači Partizana istakli su uvredljiv trensparent na račun Sudijske komisije FSS, zbog čega je Mažić prekinuo utakmicu i zahtevao da se on ukloni sa tribina, što se i desilo nekoliko minuta kasnije.

Nakon toga konačno smo mogli da se skoncentrišemo na fudbal. Partizan je bio opasniji tokom većeg dela prvog poluvremena i imao je više šansi, a najbolje je imao Leandre Tavamba. Kamerunac se nije snašao pred kaznenim prostorom Napretka, a onda je došlo do kazne.

Sevnula je brza kontra preko Nikole Boranijaševića sa desne, usledila je povratna lopta za Aleksu Vukanovića, koji je zakucao loptu u mrežu Vladimira Stojkovića. Mogao je Napredak ubrzo i do novog gola za 2:0, ali je Stojković maestralno odbranio šut Envera Alivodića u 38. minutu.

Do kraja prvog poluvremena još jednom je Tavamba bio u šansi, ali je dao prejak for pred kaznenim prostorom Napretka.

Drugo poluvreme počelo je velikom šansom za Partizan. Ponovo je Tavamba bio u prilici. Suma ga je poslužio kao na tacni posle povratne lopte sa desne strane, a Kamerunac je gađao sa nekih 7-8 metara neometan, ali je šutirao pored gola.

I ponovo je Partizan posle promašaja Tavambe kažnjen. Ponovo je gol režirao Nikola Boranijašević, koji je dobro probio po desnoj strani, zavrnuo loptu na peterac gde ju je dočekao Uroš Đerić i sproveo u nebranjenu mrežu za veliku radost Kruševljana.

Ipak, posle nekoliko minuta Partizan je dobio priliku da se vrati u mreč. Boranijašević je ovoga puta napravio faul u kaznenom prostoru nad Miletićem, za čist penal koji je dosudio Milorad Mažić.

A onda je viđena prava komedija u režiji igrača Partizana, koji su se posvađali ko će da izvede penal. U glavnim ulogama bili su Ožegović i Suma, koje su ostali igrači morali da razdvajaju da ne bi došlo do fizičkog kontakta.

Na kraju je odgovornost preuzeo Marko Jevtović i sigurno je izveo penal.

Do kraja meča Partizan nije uspeo da izjednači, a navijači Partizana su u završnici skandirali ''Đukiću, odlazi''.

Mogao je Napredak na kraju čak i da uveća prednost, jer je Vladimir Stojković krenuo u napad u završnici meča, pa je Enver Alidović krenuo sam ka praznom golu i istakao kandidaturu za promašaj godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    10. decembar 2017 | 16:09

    BIĆE OPET MINUS 32 !

  • Жика Живац

    10. decembar 2017 | 16:08

    Promasi covek prazan gol.

  • Anonim

    10. decembar 2017 | 16:08

    Ma nisu se oprostili na kraju sezone ce kokeza uvesti ne pola nego troduplo bodova manje dok mi i VI ne budemo imali isto!mozete da kupite derbi franjevci al ne mozete ovakvo ponizavanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA