Gatuzo u transu: Ekscentrični Đenaro je znao da proslavi prvu pobedu kao trener Milana (VIDEO)

Sjajan rezultat za posrnulog giganta

  • 6

Fudbaleri Milana savladali su Bolonju sa 2:1, što je prva trenerska pobeda Đenara Gatuza u novoj karijernoj epizodi.

Bonaventura je u 10. minutu doneo vođstvo na vrhunski pas glavom Kalinića, ali radost je trajala kratko, sredinom poluvremena je Verdi izjednačio iskoristivši smušenost u odbrani roso-nera.

 

Nije bilo lako Gatuzu da obuzda temperament, a uzdah olakšanja viđen je tek u 76. minutu. Borini je ubacio loptu sa distance, Bonaventura se našao na pravom mestu i doneo tri velika boda.

Milan je sada sedmi sa 24 boda, ispod evropske crte i Sampdorije koja ima 27 bodova i utakmicu manje.

 

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    10. decembar 2017 | 23:16

    Malo je ovakvih osoba u svetskom fudbalu, u svetskom sportu, u danasnjem realnom svetu.. Covek ima stav, Djenaro Gatuso npr, nikad ne bi vodio Inter, niti igrao tamo, za sve novce ovog sveta.. Secamo se GABRIJELA BATISTUTE, koji je Fiorentini ostao veran posle ispadanja u drugu ligu- a mogao je da bira gde zeli da igra.. Verujem da tada, sada ili sutra , dobrom Gabrijelu vise znaci da ga svaka kuca i porodica u Firenci voli i postuje od mogucih par miliona vise. Bufon, Del Pjero....ima ih jos, u starijim vremenima i u nasem fudbalu.. Kad bi se vecina covecanstva ugledala na ovakve osobe, na njihove odluke, rezultate istih..

  • Milan

    11. decembar 2017 | 00:35

    Glumi Simeonea

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA